Ако хората си останат вкъщи - 4 от 5 човека

...
Ако хората си останат вкъщи - 4 от 5 човека
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: 4 от 5 души ще изкарат вкъщи COVID-19 леко

Ако хората си останат у дома - 4 от 5 индивида ще прекарат вируса леко. Не са доста нещата, които могат да се създадат. Хората, които имат потребност от вентилация и положението им е тежко би трябвало да са в болница, останалите у дома. Ако не са доста инфектираните, апаратите за вентилация ще стигнат. Но, в случай че положението ви не е тежко, не излизайте, тъй като по този начин заразявате останалите. Обадете се на персоналния ви доктор и следвайте инструкциите му. Това съобщи в ефира на Нова телевизия пулмологът доктор Александър Симидчиев във връзка пандемията от ковид и изключителните ограничения у нас.

Той помоли да не се спекулира със обстановката във Втора градска болница в София, тъй като лекарите би трябвало да бъдат защитавани и е обикновено да не желаят да работят без защитни средства и подобаващи условия. "10% от заболелите в Италия са лекари и медицински сестри. Не бива да се подценява риска ", сподели още той.

НА ЖИВО: Трета жертва на ковид у нас. Има и още двама инфектирани

На въпрос дали, в случай че някой кара у дома леко вирусът може да не болести останалите членове на фамилията, той съобщи, че в случай че има обособена баня и бъде изолиран доста добре може. "4 от 5 индивида ще изкарат вируса леко, няма какво да се направи с изключение на да се пият медикаментите ", акцентира доктор Симидчиев.

Що се отънася до оповестеното лекарство, той съобщи, че не е добър вид, тъй като към момента се тества, а вирусът не е мощно гибелен, с цел да си позволим риска да го даваме без да са направени нужните тествания.

Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР