Ако Хилари Клинтън спечели президентската надпревара в САЩ, тя ще

...
Ако Хилари Клинтън спечели президентската надпревара в САЩ, тя ще
Коментари Харесай

Защо Хилари Клинтън няма да разкрие материали за НЛО

Ако Хилари Клинтън завоюва президентската конкуренция в Съединени американски щати, тя ще стане освен първата жена отпред на Америка, само че и първият президент, чиято предизборна акция е засегнала тематиката за НЛО.

Неотдавна тя се появи в шоуто само че Джими Кимел в предаване, отдадено на уфологията. Водещият подсети на Клинтън, че нейният брачен партньор Бил Клинтън по време на своето президентство към този момент се е опитвал да се добере до информация за НЛО, само че от това нищо не е излязло.

„ Е какво, аз ще опитам още един път “, коментирала Хилари. Пред изданието Conway Daily Sun тя споделя, че „ ще стигне до дъно “ в устрема да разкрие информация за контакти с пришълци, което мощно впечатлило някои уфолози запалянковци.

Но мнозина специалисти, посветили не една година на проучвания по тематиката за НЛО, са настроени по-малко оптимистично.

„ Едва ли тя ще успее да открие нещо “, споделя Ник Поуп, публицист и публицист, който е осветявал уфоложки въпроси по поръчка на английското отбранително министерство. Поуп е оглавявал план на английското държавно управление по проучване на НЛО от 1991 до 1994 година. Както отбелязва той, американската научноизследователска работа в тази тенденция (проектът „ Синя книга “) е завършила още през 1969 година и от този момент не са се появявали никакви нови данни.

Ръководител на предизборната акция на Хилари е станал Джон Подеста, който е оглавявал клуба „ X-Files “, работейки през 90-те години в Белия дом под управлението на Бил Клинтън. В предисловието към една от книгите за НЛО Подеста написа, че е време да се „ повдигне завесата на секретност “ по въпросите, отнасящи се до контакти с пришълци.

До февруари предходната година Подеста е бил консултант на Барак Обама. Напускайки Белия дом, Джон декларирал, че никакви нови данни за НЛО по този начин и не са били обнародвани. „ И най-после, основният ми крах за 2014 година: материали за пришълци по този начин и не са разкрити “, написал той в Twitter.

Но Ник Поуп не схваща досадата на Подеста. „ Няма никакви секретни материали за НЛО, които някой би трябвало да разкрива. От края на плана „ Синя книга “ в Съединени американски щати не съществува ведомство, което да проверява епизоди с НЛО. А цялата информация от „ Синя книга “ от дълго време е оповестена и е налична в националните архиви “, твърди Поуп.

Но с него не е склонен Тед Роу – изпълнителен шеф на Националния авиационен център за вписване на аномални феномени (Narcap). Това е самостоятелна организация, която събира отчети на водачи и оператори на радиолокационни системи, отнасящи се за НЛО. Роу е уверен, че държавното управление знае повече, в сравнение с споделя.

В поддръжка на своята позиция Роу напомня по какъв начин журналистът Лесли Кин е отправил публично питане до държавното управление за прочут случай в Пенсилвания. Сблъсквайки се с отхвърли на държавните органи, Кин се обърнал към съда и спечелил, само че по този начин и не получил никакви материали – държавното управление оповестило документите за изгубени.

„ Казват, че са изгубили всички файлове. Възможно е сходни „ изгубени файлове “ да са повече, в сравнение с си мислим “, споделя Роу. Скептиците се съмняват освен в съществуването на самите „ секретни материали “, само че и в целесъобразността на следствието на Клинтън.

„ Умът ми не побира защо ѝ е належащо това. Не мисля, че по този метод може да се завоюват повече гласове на изборите. Хилари Клинтън прави отличен подарък на Тръмп. Ексцентричният републиканец в този момент може да каже: „ Аз застъпвам основаването на работни места и обновяването на стопанската система, а моята противница, наподобява, се интересува единствено от НЛО и пришълци “, споделя Ник Поуп.

Шумотевицата към изказванието на Хилари Клинтън е превзела цялата страна – даже на представителя на Барак Обама се наложи да дава отговор на въпроси за тайнствената Зона 51. Джош Ърнест съобщи, че нищо не му е известно за проекти на президента по издание на информация, отнасяща се до този обект.

  • Зона 51 нямала отношение към извънземни
  • В Зона 51 Пентагонът изпитвал съветски МиГ-ове
  • Секретният контракт на Айзенхауер с извънземните

Зона 51 се разисква от уфолозите надали не по-често, в сравнение с самите НЛО. Ентусиастите са уверени, че на територията на тази секретна база се съхраняват парчета от кораби на пришълци и даже остатъци на извънземни същества. Но Ник Поуп постоянно е подготвен да залее романтиците със „ леден душ “.

„ Искаше ми се там да има тела на пришълци. Светът щеше да е доста по-интересен, в случай че в хангарите на Зона 51 имаше извънземен галактически транспортен съд. Но в нашия век, в епохата на Wikileaks, Асанжовци и Сноудъновци, надали страната може да скрие в торба такова огромно шило. “

Тед Роу, който за последните 16 години е изучил хиляди отчети за НЛО, не има вяра, че „ секретните материали “ ще бъдат оповестени в околните години. Според него обещаното следствие на Клинтън авансово е обречено на неуспех.

„ Не зная какво равнище на достъп има президентът към засекретена информация. Възможно е Хилари Клинтън, при цялото си мечтани, в никакъв случай да не разбере това, което не ѝ се поставя “, отбелязва Роу.

Източник

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР