Ако Хетафе обжалва и Ла Лига стриктно спазва правилата, Реал

...
Ако Хетафе обжалва и Ла Лига стриктно спазва правилата, Реал
Коментари Харесай

Незначителна грешка може да доведе до служебна загуба на Реал от Хетафе

Ако Хетафе апелира и Ла Лига прецизно съблюдава разпоредбите, Реал (Мадрид) може да загуби мача, който нощес завоюва с 1:0 с гол на Асенсио.

Каталунският вестник " Спорт " акцентира грешката на Реал (Мадрид), която може да ги лиши от успеха.

В 84-ата минута Едуардо Камавинга напусна игра, а на негово място влезе Алваро Одриозола. Но проектът на Анчелоти беше Одриозола да влезе вместо Асенсио, само че Камавинга се контузи и трябваше да се направи смяна на проекта.
 Реал (Мадрид) - Хетафе 1:0 в мач от Ла Лига
Хетафе изтеза Реал (Мадрид) на " Бернабеу "

Асенсио означи победния гол за домакините

Одриозола обаче трябваше да влезе в игра на мястото на Асенсио, а в същия миг от пейката на Реал му споделиха, че остава в игра и замениха контузения Камавинга.

" Смените влизат в действие, когато резервата влезе на терена. От този миг футболист, който напусне терена, става авариен състезател, а резервата става сегашен състезател и може да стартира да играе ", гласи правилото.

Това предписание към този момент влезе в действие, когато Реал (Мадрид) промени решението си и извади Камавинга вместо Асенсио, който към този момент беше напуснал терена.

Ако Реал (Мадрид) бъде упрекнат, трите точки би трябвало да бъдат отнети и служебно присъдени на Хетафе.

Реално видяно това е незначителна неточност, позволена по насила и е въпрос на секунди, само че в случай че Хетафе апелира и Ла Лига прецизно съблюдава разпоредбите, точките могат да бъдат дадени на тима, който се бори за оцеляване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР