Ако Хърватия спечели световната титла, страната ще спре да работи

...
Ако Хърватия спечели световната титла, страната ще спре да работи
Коментари Харесай

Златко Далич: Хърватия спира работа до септември, ако спечелим титлата

Ако Хърватия завоюва международната купа, страната ще спре да работи до септември, съобщи селекционерът на хърватите Златко Далич на конференцията преди полуфинала на Мондиал 2018 против Англия. Срещата е на следващия ден от 21 часа на стадион " Лужники " в Москва.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ВИЖТЕ ТУК!
" Нищо не може да ме изненада в нашата страна. В Хърватия живеят четири милиона души и има четири милиона футболисти и четири милиона треньори, всички знаят всичко за футбола. Трудно ви е да си визиите по какъв начин се чества всяка наша победа. Нашите почитатели са нашето гориво, футболът прави хората щастливи и даже не мога да си показва какво ще стане, в случай че спечелим международната купа.Ако станем международни първенци, никой няма да работи до септември ", сподели Златко Далич.

Селекционерът изрази вяра, че ще получи поддръжка от съветските ентусиасти, макар абсурда след четвъртфинала сред Хърватия и Русия, когато бранителят Домагой Вида и скаутът Огнен Вукоевич скандираха " Слава на Украйна ".

" В Русия на всички места ни посрещаха като свои и на всеки стадион ни подкрепяха. Утре чакаме поддръжка в това число и от съветските почитатели. Футболът сплотява хората по целия свят, постоянно ще помним тези няколко седмици в Русия. Благодаря за гостоприемството ", сподели Далич.

Треньорът има вяра, че неговите играчи имат сили да победят Англия. Той похвали водача на тима Лука Модрич за себераздаването му във всеки мач.
" Лука демонстрира воля, темперамент и предпочитание за игра. Това е последното му международно състезание и желае да остави следа. Но и всички останали имат своя принос. В нашия тим има положителни играчи, които играят за най-хубавите тимове в Европа ", сподели още Златко Далич. Мондиал 2018 1/4 кръг, събота 7 юли  Русия 5:6краен резулат  Хърватия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР