Ако харесвате Анджелина Джоли и смятате, че тя е една

...
Ако харесвате Анджелина Джоли и смятате, че тя е една
Коментари Харесай

Ще се изумите от красотата на майката на Анджелина Джоли

Ако харесвате Анджелина Джоли и смятате, че тя е една от най-красивите дами в света, би трябвало да видите по какъв начин е изглеждала майка ѝ на млади години. Двете са като две капки вода. Изключителна женственост и магнетичен взор.

Марчелин Бертран е родена в Чикаго, Илинойс на 9 май 1950 година в фамилията на Луис и Ролан Бертран, един от първите заселници в Нова Франция, Квебек. Изучава актьорско майсторство в школата на Лий Страсбърг. Тя се дами за артиста Джон Войт през 1971. През 1973 се ражда синът им Джеймс Хейвън, а 2 години по-късно на бял свят се появява щерка им Анджелина. През 1976 Джон и Марчелин се разделят поради невярност от негова страна, а през 1978 публично се развеждат.

Бертран изоставя актьорската си кариера, с цел да се грижи за децата си, с които има доста мощна връзка. Има сантиментални връзки с документалния кинематографист Бил Дей (от 1978 до 1993). Благодарение на него тя се възпламенява по документалното кино и става изпълнителен продуцент на голям брой документални филми.

За страдание, тя се разболява от рак на яйчниците и след близо 8-годишна борба с подлата болест умира през януари 2007. Анджелина претърпява доста тежко загубата ѝ, защото двете са доста близки.

" Изгубих своята майка през 30-те си години. Когато в този момент се върна обратно към това време, мога да видя какъв брой доста ме е трансформирала нейната гибел. Да загубиш майчината обич и топлина, меката прегръдка, е като някой да те отвие и да вземе защитното ти одеяло ", показа преди време Джоли.

" Обожавах я. И я обичах. Но със гибелта си тя ми подсети за това, което в действителност е значимо. И най-странното – да се съхраниш за тези дребни хора, които отглеждаш. "

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР