Ако говорим с шахматна терминология, целта ми е противникът ми

...
Ако говорим с шахматна терминология, целта ми е противникът ми
Коментари Харесай

Атанас Камбитов: За двата ми мандата съм привлякъл в община Благоевград точно 311 258 815 лв. и 79 стотинки

Ако приказваме с шахматна терминология, задачата ми е съперникът ми да приключи с мат, съобщи за „ Студио Банкеръ “ доктор Атанас Камбитов, претендент за кмет на Благоевград от Политическа партия ГЕРБ.

В изявлението Камбитов сподели още:

По всички сигнали против мен, които вървят по някои медии, съм проверяван по цялата верика: от икономическа полиция, през Софийска градска прокуратура, Специализирана прокуратура, два пъти от Комисията за спор на ползи, счете палата. Заключението постоянно е било, че няма нито едно нарушаване.

От това, което се твърди само правилно са трите ми имена.

В бизнеса съм от 20 години, до 2007 година имах наедрял бизнес в строителния отрасъл с над 500 чиновници.

Атаките против мен идват от еднакъв кръг хора с политическа цел.

Вижте цялото изявление с Атанас Камбитов.

https://www.youtube.com/watch?v=-iVZykeiuZU

Показателят за работата ми е, че за двата мандата от 2011 година насам съм привлякъл в общината тъкмо 311 258 815 лв. и 79 стотинки – това са пари от национално финансиране, оперативни стратегии и други финансови принадлежности. Ако ги прехвърлим през 85 000 поданици, това са по 4000 лева на човек.

Зад сухите числа стоят: 140 млн. От национална стратегия саниране – над 200 блока, 9000 жилището и 30 000 индивида имат директна изгода от това – на половина смъкнати енергийни разноски на семейства.

Депо за боклуци за 24 млн. За петте общини – Благоевград, Бобошево, Рила, Кочериново и Симитли.Ако не беше осъществено депото, тези общини банкрутираха.

Всичко това е осъществено единствено с екипа на общината – 200 индивида.

Голямата задача в този момент е построяването а индустриална зона, при нейната липса се постанова да връщаме съществени вложители.

В Благоевград е единствената външна за Е митница сред Солун и София, имаме и два университета.

Футболът е болна тематика, всички желаят „ Пирин “ в ефбет лига. В момента клубът е във напредък, имаме доста стабилен бизнес сътрудник – капиталов фонд, който ще промени бъдещето на локалния футбол, задачите са освен ефбет лигата, само че и съдействие с клубове от Англия върху ясна и дълготрайна визия.

Не желая Благоевград с комини. Имам да довърша още няколко значими неща и с третия мандат ще приключа.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР