Ако голямата игра в 49-ото НС е втората политическа сила

...
Ако голямата игра в 49-ото НС е втората политическа сила
Коментари Харесай

Александър Симов: БСП ще гласува имунитетът на Борисов да бъде свален

Ако огромната игра в 49-ото Народно събрание е втората политическа мощ да излъже всичките си гласоподаватели и грандиозно да покаже тази машинация, която показва сега – от супергероите на положителното внезапно са подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки да влязат в коалиция с ГЕРБ, мястото на Българска социалистическа партия може да е само в съпротива.

Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Александър Симов в ефира на Българска национална телевизия. В предаването “Денят стартира “ той изясни, че,,пред очите ни се прави нечестна договорка, която се пробват да опаковат като нещо друго. Не може да скриеш лъжата. Това са хора, които 5-6 години твърдяха, че са съществена опция на Борисов, че ще разградят неговия модел, че ще трансформират България и ще унищожат корупцията. Сега тези хора са подготвени да се гушнат под мускула на същата тази корупция и това се показва като някакво мъжество. Българска социалистическа партия няма по какъв начин да взе участие в такава нечестна договорка “, безапелационен е социалистът и добави, че партията няма по какъв начин да поддържа коалиция, която идва с машинация.

Според социалиста целият запис от съвещанието на Националния съвет на Политическа партия разкрива доста пъклен облик на партията. „ Това, което чух аз, ми наподобява на колекция от суперзлодеи от американски комикс, които разискват по какъв начин да овладеят страната. Вътре не се приказва за политика. Основната тематика е по какъв начин да продадат обединението с ГЕРБ, по какъв начин да опаковат тази машинация. Къде чухте разискване за оправянето с цените? Но противозаконни чистки – да, уволнения – да, по какъв начин ще овладеят Министерство на вътрешните работи, с цел да създадат локалните избори – да “, сподели още той.

Етикети: Александър СимовБойко БорисовБСПимунитет
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР