Ако го няма Ахмед Доган, няма да я има и

...
Ако го няма Ахмед Доган, няма да я има и
Коментари Харесай

Журналист: Ако го няма Ахмед Доган, няма да я има и ДПС

Ако го няма Ахмед Доган, няма да я има и Движение за права и свободи. В прочут смисъл Движение за права и свободи би трябвало да стигне равнището на Доган, тъй като сега партията е болнава, а той е единственият ѝ врач. Това показа в студиото на "120 минути " по bTV журналистът Илхан Андай.

Доган би трябвало да е по-активен, с цел да сплоти партията и да възвърне доверието на електората назад към Движение за права и свободи, уточни още Андай.

Когато има някакни обтегнати връзки сред Анкара и Вашингтон, американците нормално имат потребност от индивид, който да насочи силата си към Анкара и наподобява, че Движение за права и свободи е изборът им. В избран смисъл Съединени американски щати имат избрани упования към Движение за права и свободи, разяснява журналистът визитата на американския дипломат у нас в централата на Движение за права и свободи.

Винаги би трябвало да се регистрира, че там, където се появява посланикът, се случват забавни неща. Например преди години той се срещна с Местан и малко по-късно партията му ДОСТ, която в началото не беше записана от Върховния административен съд, беше към този момент записана. Не знам дали той е имал някакво въздействие, просто споделям, че се случват някои забавни неща около този дипломат, сподели Андай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР