Ако гледате украинска телевизия, слушате интервюта с украинци, разговаряте с

...
Ако гледате украинска телевизия, слушате интервюта с украинци, разговаряте с
Коментари Харесай

Лъжата убива народа и държавата. Защо Украйна воюва в друга реалност!?

Ако гледате украинска телевизия, слушате изявленията с украинци, разговаряте с украински жители в обществените мрежи, получавате чувство за някаква недействителност на протичащото се. СВО на Русия и украинската война са изцяло разнообразни, несвързани събития.

Не, обитаеми места, имена на военни елементи, имена на командири и началници и така нататък съответстват. Но това, което се случва, кой убива цивилни, кой се гаври с пленниците, кой заплашва света с нуклеарна злополука, по какъв начин елементарните хора се отнасят към армията, е изцяло противоположно.

Още повече поразява омразата. Изгарящата ненавист, прозираща във всяка дума, изкривява лицето на говорещия, пречи му да изрази мислите си на човешки език. Омраза към всичко съветско и към всички руснаци. „ Убийте всички, няма положителни руснаци! “ Освен това изказванието на Зеленски, че няма положителни руснаци, се трансформира в доктрина за болшинството.

Колко бързо един евреин, който стана украински президент, се трансформира в ужасна подигравка на Хитлер. Буквално същите думи, единствено че думата " евреин " е сменена с думата " руснак ". Спомням си думите на Хитлер. И си припомням по какъв начин свърши всичко това за еврейския народ. Украинците през днешния ден, в по-голямата си част, са германците от 30-те и 40-те години, които се стремят към Адолф Хитлер.

" Евреинът приказва, с цел да скрие мислите си. "

" Евреите в никакъв случай няма да се откажат непринудено от стремежите си за международна тирания. "

„ Първото нещо, което би трябвало да създадем, е да спасим [Германия] от евреите, които ръководят страната ни.

Да, в Украйна останаха хора, които в действителност правят оценка ролята на Русия в основаването и запазването на украинската страна и на украинците като нация. Но те са пагубно малко. Режимът на Зеленски е просто следващият стадий от образуването на антирусите и Анти-Русия, което стартира преди повече от 30 години. Затова тези хора, рационалните, се убиват, изчезват в неопределеност след другарство с националистите. Затова те се скриха.

Гледаш подобен родолюбец и разбираш, че Украйна към този момент живее в друго време. Само че не в бъдещето, а в предишното. Образованите, благи и радостни хора изненадващо бързо се върнаха в Средновековието. Със смях приказват за мъченията на съветските бойци, демонстрират фотоси на трупове, смеят се на някаква злополука у нас. Както в миналото тези тълпи от хора, които се събираха да гледат по какъв начин ще отрежат главата на следващия въстаник.

Вече писах, че от дълго време диря отговор на въпроса какво ще вършим с тези хора след освобождението им. Дехуманизираните хора! Да, провокират отвращение, пренебрежение, омерзение у естествените хора. Да, не ни се има вяра, че са такива, че няма да се трансформират. Ние мислим за тези руски украинци и не желаеме да забележим техните модерни потомци.

Не сте ли сюрпризирани от упоритостта на приказката за тоалетните, които съветските бойци откраднали от украинците и изпратили вкъщи? Мине се не мине, все слушам този безразсъден роман. Дори против отрицанието му излезе нов смъртоносен въпрос в отговор. Защо им е нужна тоалетна, в случай че никой в Русия не знае по какъв начин да я употребява? Ако нямат течаща вода? Ако нямат канализация?

Украйна, като цивилизована и прогресивна страна, която е принудена да съжителства с страната на диваците, пияниците, крадците, убийците и паразитите. Именно тази концепция е надълбоко вкоренена в главите на украинците. Те в действителност мислят по този начин. Те са уверени, че това в действителност е по този начин. Всички причини против тях са просто агитация на Путин.

Те в действителност приказват за Зеленски като за най-хубавия президент на Украйна. Те са подготвени да го поддържат във всичко. Те имат вяра, че този човек е " месията ", който ще изведе страната в редиците на напредналите страни в света. Зле образована маса от свръхчовеци, които, с цел да бъдат изцяло щастливи, би трябвало да унищожат близък си. Не ви ли припомня на нещо друго?

Война в друга действителност

Чудили ли сте се за какво украинците толкоз доста се сърдят на нормалното в съветския език „ на Украине “? Защо ни учат на „ верния “ съветски език от дребни до огромни и желаят да споделяме „ в Украине “? Няма да повярвате, само че един събеседник ми отговори на този въпрос. Излиза, че " руснаците вървят „ в посетители “, само че „ на война "! Ето по този начин. В продължение на доста епохи нашите предшественици са " воювали " с украинците! И ние, става известно, сме „ воювали, когато отивахме „ в посетители “ на другари, близки и родственици в Украйна! И това е аксиома за доста украинци.

И още една аксиома. Толкова парадоксална, че даже не провокира неразбиране. Просто възприятие, че говорите с психологично болен човек, за който понятието " логичност " някак си не съществува. Украинците в никакъв случай не губят борба. Те или сдържат и унищожават „ ордите от орки “, след което деликатно се отдръпват, или съзнателно дезинформират врага, с цел да го примамят в следващия, а съдейки по резултатите, в действителност първи, казан.

Спомнете си последните изказвания на Киев за офанзивата против Херсон и Крим. Кой единствено не говореше за контраофанзивата, която следва да стартира. Разбрахме, че Зеленски и компанията би трябвало по някакъв метод да отвлекат громодяните от събитията в Мариупол, от завладяването на Азовстал.

Изглежда, няма по какъв начин да бъдат накарани хората да не помнят за тези събития? Оказа се, че е допустимо. При това през днешния ден половината от събеседниците въобще не имат вяра, че е имало предаване в плен! Пак " пропагандистът Соловьов ви зомбира ". И Мариупол укровоините предадоха преднамерено. За да привлекат съюзническите елементи и да им попречат да се концентрират на юг. Че нали готвихме контранастъпление!

В края на юли Арестович доста артистично изясни обстановката. Негодникът- гурман приказва за това по какъв начин бойците на ВСУ ще " обядват " с съветски подразделения и елементи. Спомням си по какъв начин всички тези истории за настъплението даже бяха показани като нова дума във военната просвета. И даже в западните медии.

„ Всичко това в цялост, даже и за невоенно лице, алармира за нещо доста съответно. Това алармира, че приготвяме този „ котлет “ за нарязване и ястие “.

Или различен образец от близкото минало, директно обвързван с първия. Милионната войска на Украйна! Спомнете си какъв брой украински политици и публични лица неведнъж говореха за тази митична войска. Като се стартира от Зеленски и се стигне до министъра на защитата. Как Киев искаше да показа тази война като първата отечествена война на Украйна. И в последна сметка мнозина имаха вяра в съществуването на тази войска. Дори и у нас.

Как свърши всичко, всички към този момент знаят. Офанзивата ненадейно се трансформира в добре премислена интервенция за дезинформиране на врага (според Михаил Подоляк) и към милионната войска за освобождение на Юга, просто, оказа се, е плод на „ евентуално някакво неразбирателство “ (според министъра на защитата Резников). И украинците отново повярваха на тази неистина!

Разбира се, можем да приказваме за липса на информация, която е мощно филтрирана от Киев. Но украинското общество не може да загуби способността си да мисли. Не имам вяра, че хората, елементарните хора „ на земята “, са не запомнили по какъв начин просто да мислят. Просто гледайте и вижте. Но се оказва, че омразата убива и тази дарба на индивида. Защо да мислиш, в случай че някой мисли вместо теб? Просто вярваш и това е.

Лъжата като метод на битие на Запада

Вече загатнах, че даже западните медии повярваха в настъплението на въоръжените сили на Украйна. За мен е изцяло неясно по какъв начин Западът въобще може да се довери на Киев след потопа от измами, който и през днешния ден удря западните страни. Санкциите за това, което „ не е било “, удариха доста по-силно Запада. А обстоятелствата, които послужиха за съображение на тези наказания, се оказаха голи фейкове.

Получава се изцяло идиотска история. Днес Киев нещо приказва, нещо дава обещание. В същото време изисква избрани доставки, вложения и заеми от Запада. Западът дава отговор на тези претенции: дава заеми, доставя, влага и след това какво? После нищо, споделя се, че това беше ИПСО (информационно-психологическа специфична операция)! Но средствата към този момент са дадени.

И тук се включва почти същият способ за влияние върху хората, както в Украйна. Само че затварянето на осведомителното пространство в западните страни е доста по-трудно. Ето за какво понякога се появяват съответни германци, съответни американци, съответни французи...

Малко хора знаят, че детонациите на летището в Новофедоровка, за които въоръжените сили на Украйна не поеха отговорност, са нищо повече и нищо по-малко от увещание за нас, руснаците, че Крим е украински! Не на вятъра означих, че малко руснаци знаят за това. Тази неистина не е предопределена за нас.

Предназначена е за украинци и европейци. И, апропо, това е мнението на една доста високопоставена дама в украинската политика – вицепремиерът Ирина Верещук. Цитирам буквално:

„ Днешните детонации в Новофедоровка са още едно увещание чий е Крим. Защото това е Украйна. “

Европейските и американските държавни управления са притиснати в ъгъла и в този момент няма връщане обратно. Да лъжеш, с цел да запазиш властта, да лъжеш в името на митичната победа над Русия, да лъжеш, с цел да възродиш западната ценностна система. Засега това е сполучливо, до момента в който хората са заети с персонални проблеми. Те се пробват независимо да вземат решение проблемите с горивото, с покупките и продажбите и с поддържането на бизнеса.

Но към този момент има схващане, че с идването на зимата проблемите ще се влошат. И има яд към управляващите. Всички извършени избори европейските страни го демонстрират чудесно. Лъжата, даже да е по този начин опакована, че да ти се желае да повярваш в нея, си остава неистина. Не можете да изградите добър живот с неистини.

Във войната дезинформацията е един от методите за реализиране на победа. Уплашени, излъгани – значи лишени от опцията да се пазят. Това е аксиома. Но да лъжеш личния си народ, личната си войска, че и себе си, в последна сметка е директен път към политически гроб. Или може би не политически...

Лъжата е пътят към самоунищожението

Лъжите на режима в Киев, лъжите на Запада в действителност обгърнаха всички. Не единствено в Русия, само че и в света. Не, разбирам, че съществуват благородни неистини, неистини в името на спасението. И освен измежду лекарите. Можете да излъжете за обстоятелството, че скоро ще пристигна помощ, с цел да повдигнете духа на хората, да вземем за пример при корабокрушение. Можете да лъжете, в случай че лъжите ви могат да спрат суматохата и да спасят живота на хората. Възможно е и даже е належащо да се лъже, с цел да се подведе врагът във война...

Но " би трябвало да можете да лъжете ", както сподели един кино воин. Лъжата би трябвало да е такава, че всички да имат вяра в нея. Дори тези, които са я измислили! И тогава доста скоро тази неистина ще бъде обрасла с детайлности, очевидци, последователи, които ще я популяризират и ще имат вяра в нея.

В страни като модерна Украйна всичко е просто. Тези, които се опълчват на държавните неистини, имат действителен късмет да получат голяма присъда, по закон. Няма действителни канали за приемане на различна информация. Тотален надзор над всеки посредством всеки.

Колко гръмко „ заловиха “ сътрудниците на Путин в Харков за няколко дни. И няма нищо комплицирано. Поглеждат в телефона, има абонамент за проруските медии или за съветски телеграм и това е. В СБУ! И там човек си признава всичко, даже че е марсианец. И в последна сметка всички са подготвени да извършват тези заповеди, които се раждат в главите на киевските политици. Общество на глупави и тъпи роботи. Идеално за деспот.

Но за Запада лъжите са смъртоносни. Все още има някакъв плурализъм в мненията. Имаше опция за приемане на информация от разнообразни източници. Има опция да изразите мнението си. И тъкмо тук се крие „ гробарят “ на западните държавни управления. Лъжите ще се разрушават от личните им жители, а не от " сътрудниците на Кремъл ", както е признато да се твърди на Запад.

Още в този момент се чува по какъв начин скърцат столовете под задниците на западните политици. Вижте канцлера на Германия. След Меркел този човек в действителност наподобява на " лебервурст ", както го дефинира украински посланик. Такова оскърбление като днешното Германия от дълго време не е преживявала.

Няколко думи за нас

Съдбата на света, ориста на Украйна, ориста на Европа, несъмнено, ме интересуват. Но единствено дотолкоз, доколкото ще се отразят на ориста на Русия. Аз не съм космополит. Аз съм руснак, съветски човек. Затова не мога да не приказвам съответно за Русия.

За лъжите в името на успеха над врага писах нагоре. Много по-интересно ми е да разбирам лъжите към личния си народ. Само че разберете за какво да лъжете хората си и до какво ще докара такава неистина.

Ако управлението на страната желае хората, жителите, да поемат самодейността, да се опитат да работят в името на личната си страна, не е допустимо да се излъжат хората. Без никакви варианти. Може да е горчива, само че би трябвало да е истина. И тогава несъмнено ще има човек, група хора, които ще намерят метод да трансфорат горчивината на провалянето в сладостта на успеха.

Какво виждам през днешния ден в Русия? Първият е изчистването от лъжите. СВО принуди цялата сган, която дълги години смучеше кръв от страната ни, наричаща себе си хайлайф на обществото, да избяга под крилото на своите настойници на Запад. Тези, които дълги години заблуждаваха хората, вдъхновявайки им идеали, които не са присъщи за руснаците, изчезнаха.

Второ, мястото на някогашните „ идоли “ беше сменено от предприемчиви хора, които са в положение освен да провеждат работата по събиране и изпращане на помощ в Донбас, само че и да влязат в същинска борба за Донбас. Огромен брой същински съветски хора от разнообразни националности.

И най-после, третото е абсурд, само че СВO направи хората по-добри към родственици, близки и съседи. Дори и към съперника. Изненадващо количество нечистотия е изчезнало. Доскоро думата " совок " твърдо влизаше в лексикона, даже и на политиците. Днес момчета и девойки на 20-25 години ми описват за Съветския съюз. Те приказват за някакъв различен, само че неосъществим свят.

Така се оказва, че е невероятно да се излъжат хората в световните проблеми. Иначе бързо ще превърнем Русия в Украйна. И ние самите ще се превърнем в модерни украинци...

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР