Ако гледате футбол и сънувате футбол - голямото чакане свърши!

...
Ако гледате футбол и сънувате футбол - голямото чакане свърши!
Коментари Харесай

Световното с bTV - анализи, цифри, емоции

Ако гледате футбол и сънувате футбол - огромното очакване свърши ! Време е да се потопите в епичното премеждие, наречено Световно състезание.

Най-новите цифрови артикули на bTV ще ви предложат прекарване от напълно ново измерение. В секцията на btvnovinite.bg, отдадена на Мондиала, ви чакат горещи вести и безмилостни разбори. За да не пропуснете нищо където и да се намирате - инсталирайте нашето мобилно приложение!

Благодарение на графичен пакет от ново потомство ще следим мачовете минута по минута и ще ви предоставим цялостна статистика в действително време и в елементи , които ще задоволят и най-взискателния почитател. Резултати, стратегия, класирания - всичко е на клик от вас!

stat1

stat2

Не пропускайте и новата ни поредност " На пай пас " , в която нашите анализатори Борис Касабов, Валери Генов и Явор Кръстев ще разискват най-интересните тематики от шампионата. Всеки ден в 13:30 ч. ще превключваме на вълна " Мондиал " с най-запомнящото се от миналия ден и най-важното, което да чакаме от идните срещи.



Ще имате опция да сравните мнението си за мачовете с това на нашите анализатори в секцията с мнения на btvnovinite.bg. В играта с прогнози можете да ревизирате дали сте по-добри познавачи от водещите.

Нека международното стартира в този момент! Приятно превозване!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР