Ако гласуваш правилно, ще получиш дърва за огрев. Това е

...
Ако гласуваш правилно, ще получиш дърва за огрев. Това е
Коментари Харесай

Уреждат гласове с дърва за огрев, алармира губернаторът на С...

Ако гласуваш вярно, ще получиш дърва за огрев. Това е една от схемите за следен избор в Родопите, която се ползва всякога при избори. " Има такива сигнали. При мен идват гласоподаватели, които се жалват, че в дадени региони на региона им се оказва огромен напън с избрани внушения, че ще получат дърва за огрев при избрани условия, очевидно свързани с вота ", сподели пред " Марица " регионалният шеф на Смолян Стефан Сабрутев.

Той удостовери, че дружно със своя сътрудник от Бургас са споделили с вътрешния министър Бойко Рашков след днешното съвещание на Министерски съвет сигналите от жители по отношение на идните избори на 11 юли.

За Смолянско главните недоволства са свързани точно с доста огромен напън за разпределяне на дървата за огрев, съобщи Сабрутев. Той не пожела да уточни община, обитаемо място или политическа партия, която оказва напън за топлото, като съобщи, че всички сигнали от жители е предал " на съответните органи за инспекция ". Рашков окачествил това като " позорно събитие ". " Натискат се както млади, по този начин и възрастни хора. Не знам за какво хората се връзват на такива внушения ", разяснява Сабрутев.

Дървата за огрев в Родопите са една от най-ценните придобивки през годината, поради дългата съвсем половин година зима.

На срещата си с вицепремиера и вътрешен министър Бойко Рашков Сабрутев сложил и редица въпроси, свързани със незабавна нужда от отпущането на средства за премахване на вреди от бедствия в региона. " Има няколко обекта в региона, за които са нужни незабавно средства, само че какво ще реши Министерски съвет чакам да се разбере до края на тази седмица ", сподели губернаторът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР