Ако ГЕРБ продължат да се държат по този начин, традиционните

...
Ако ГЕРБ продължат да се държат по този начин, традиционните
Коментари Харесай

Христо Панчугов: Важно е да се разбере как партия, появила се вче...

„ Ако ГЕРБ продължат да се държат по този метод, обичайните партии ще продължат да губят гласове. Ако ПП-ДБ продължат да се държат по този метод, това също е неизбежно. Трябва да забележим диалог за политика, а не хора, които се крият. Нямаме изказвания на политическите водачи “, сподели политологът Христо Панчугов.

 

„ Когато нямаме какво да кажем за политика и смисъл, обществото се упражнява в интрига. Това не е потребно за никой. Най-малко за тях. Колкото по-бързо забележим логичен диалог, толкоз по-бързо ще стартира диалога с обществото. Иначе обстановката ще става все по-странна. Обществото може да се разсъни в обстановка, в която не харесва себе си. Тогава „ Величие “ ще ни се стори положително развиване. Политиците нямат концепция какво следва. Свикнали са със схемите, да им се получава елементарно и ние да преглъщаме всичко “, добави той.

 

Според Панчугов е значимо да се разбере по какъв начин партия, „ появила се през вчерашния ден, употребявайки YouTube, ще влезе в Народното събрание “.

 

" Бойко Борисов може да каже сюжетът с Димитър Главчев да продължи до есента, само че това не е добре. Каквото и да си приказваме – обстоятелствата ги видяхме. Едните са изгубили 100 хиляди, само че през есента могат да изгубят 200-300 хиляди Другите са изгубили 200-250 хиляди, а през есента може и да ги няма “, разяснява Емил Димитров, някогашен министър на околната среда от ГЕРБ.

 
„ Ако Румен Радев реши да остави Илияна Йотова за президент, правейки партия, знаете ли какво може да се случи? Мисля, че ще създадат кабинет в 50-ото Народно заседание. Трябва да създадат кабинет, който да има доверие и да свърши работа “, сподели още Димитров.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР