Ако ГЕРБ подкрепят ДПС в техните разбирания по циганския въпрос,

...
Ако ГЕРБ подкрепят ДПС в техните разбирания по циганския въпрос,
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако ГЕРБ подкрепят ДПС по циганския въпрос, аз трябва да подам оставка


Ако ГЕРБ поддържат Движение за права и свободи в техните разбирания по циганския въпрос, аз няма да имам различен избор с изключение на да си подам оставката, тъй като това е честен акт. Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация и боен министър Красимир Каракачанов пред bTV. Той отговори на въпроса дали съществено има желание да подаде оставка, в случай че ГЕРБ не поддържа препоръчаната от него Концепция за интеграция на ромите.

"Смятам, че сътрудниците от ГЕРБ са безусловно съгласни с обстоятелството, че България повече не може да си затваря очите пред проблемите, които ние имаме с тази немалка част от популацията, което не се интегрира, не може да чете, не желае да работи и това поражда съществени проблеми ", посочи водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

В качеството си на боен министър той разяснява и договарянията за пазаруване на изтребители F-16 от Съединени американски щати.

"По отношение на нашия план за изтребителите диалозите бяха няколко. Те започнаха още от Брюксел преди 2-3 дни. Изпълняваме решението на Народното събрание за осъществяване на диалози за подписване на контракт за закупуване на първите осем изтребители за българската бойна авиация ", сподели Каракачанов.

Според него договорката би могла да се вмести и в рамката от 1,8 милиарда лева с Данък добавена стойност, а доставката на новите самолети да стане до третата година след подписването на контракта.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР