Ако ГЕРБ не започват да изпълняват това, за което са

...
Ако ГЕРБ не започват да изпълняват това, за което са
Коментари Харесай

Денков плаши с оставка, ако ГЕРБ не се вземат в ръце

Ако ГЕРБ не стартират да извършват това, за което са се разбрали с ПП/ДБ при съставянето на " некоалицията ", то държавното управление няма смисъл да съществува. Това бе акцентът от изявлението на министър-председателя Николай Денков на трибунка в коридорите на Партийния дом минути преди началото на съвещанието на депутатите, което ще стартира с парламентарен надзор.

" Много пъти съм казвал, че има смисъл това държавно управление да работи, в случай че поддържа вярната посока. Ние сме на една ръка от Шенген, би трябвало да стартираме да работим в вярната посока. Какво значи да вземем за пример Антикорупционната комисия да бъде напълнена с хора като този, който гласувахме през вчерашния ден " (, препоръчан от ГЕРБ, в началото подсилен в комисия от ПП/ДБ, само че в зала изрично отритнат от " положителните сили " - бел.ред.), отговори на въпрос на News.bg министър председателят Денков.

Даде и детайлности от " кухнята " - ГЕРБ преднамерено бавили към този момент 2 седмици приемането на правила за избор на ръководители на новата Антикорупционна комисия , може би искайки да кадруват вътре, като това даже провокирало запитване от Брюксел на какво се дължи забавянето.
 Борисов няма да бута сглобката поради НЗОК, оставя я
Борисов няма да бута сглобката поради НЗОК, оставя я " до момента в който ни устоят нервите "

ГЕРБ имат сделка с Кирил Петков, Асен Василев и Лена Бориславова за НЗОК
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР