Ако ГЕРБ не спечели, Хемус няма да се строи, както

...
Ако ГЕРБ не спечели, Хемус няма да се строи, както
Коментари Харесай

Борисов се вбеси на критиките от ПП-ДБ, че Мария Габриел е трябвало да е по- активна по темата Шенген

" Ако ГЕРБ не завоюва, " Хемус " няма да се строи, както нищо не се строи през последните 3 години ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Кое е неприятното да има съвещание, откакто може да приемем поправките и от вторник " Лукойл " да заплаща по тези 73 стотинки, за които приказваме ", попита той.

" Ако желаят градовете да замязят на страната - да не гласоподават за ГЕРБ ", посочи водачът на ГЕРБ.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приветства интензивността на кабинета по построяването на нови реактори в Козлодуй.  " Парламентът е взел решение за 7-ми и 8-ми реактор. Приветствам това, което е направило държавното управление. Ако ГЕРБ не завоюва, няма да се строи " Белене ", сподели той.

Борисов продължава да упорства за изключително съвещание на Народното събрание в петък. " Длъжни сме да спазят законовия период от 15 дни за ветото. Не виждам проблем закон, който сме дали своят вот дружно с ПП-ДБ и Движение за права и свободи и в този момент да бъде отхвърлено ветото. Той е значим за заплащанията по проекта за възобновяване. В него има ясно завършен материал, съгласно който от вторник " Лукойл " ще стартира да заплаща тези 73 стотинки. Доказахме година и половина, че сред единия и другия бренд разликата е от 60 до 100 $. Тази дерогация дава преимущество пред другите в Европа, по тази причина би трябвало да е по-евтин бензина и дизела за Българите. Карахте по 4 лева и Асен Василев обвиняваше младежкия ГЕРБ, че подвига цените. Сега отново сме отговорни ", ядоса се водачът на ГЕРБ. 

„ И министър председателят Денков, и Мария Габриел, а и всички ние, аз, Кирил Петков, направихме всичко належащо, което можеше да се направи до момента. Законодателни промени, Министерство на вътрешните работи проработи по-добре. Всички страни имат проблеми и с цел да ги решат, употребяват такива външнополитически тематики ", сподели още Борисов.

" Мария Габриел им е отговорна? Представяте ли си по мое време да имаше подобен въпрос, аз да съм почтен, моя министър да е отговорен. Колко сте се изкривили и вие ", обърна се Борисов към публицистите, които го попитаха за недоволството на ПП-ДБ към Мария Габриел.  " Моя благосклонност като бе министър председател, различен да ми е отговорен - представяте ли си подобен въпрос? Вие не сте отговорен, външната министърка е отговорна ", съобщи той, очевидно сърдит. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР