Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата.

...
Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата.
Коментари Харесай

Атанасова: При нас хората не бяха в стрес за хляба и топлото

" Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в страните от Европейски Съюз приказва доста. 52% понижение на вложенията се дължи на неприятно ръководство. Най-добрата статистика е по какъв начин живеят хората. По наше време не се тревожеха толкоз нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото.Това заключи в тв ефира Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„ Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост във връзка с цената на електрическата енергия и цената на газа ", това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

" Имаме опит и в ръководство, и в съпротива. Мисля, че това е извънредно скъпо, тъй като доста от нашите политически съперници занапред се учат. Кирил Петков сподели, че за 7 месеца са се научили да ръководят. Това ръководство и разбиране на страната като опитно зайче коства доста скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от отрицателния опит ", сподели още тя пред Българска национална телевизия.

" ГЕРБ е част от политическия живот, без значение на кое място ни слага суверена. Ние можем да работим доста качествено в ръководство, само че сме и доста качествена съпротива. Направихме за първи път сполучлив опит на съмнение, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, тъй като желаеме непоклатимост за страната. Все отново нямаме друга страна, единствено тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална непоклатимост, каквато ние имаме ", разяснява Атанасова.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР