Ако г-н Борисов иска да преговаря, да дойде утре на

...
Ако г-н Борисов иска да преговаря, да дойде утре на
Коментари Харесай

Петков към Борисов: Да се удържа с епитетите, ако иска да преговаря да дойде на срещата

" Ако господин Борисов желае да договаря, да пристигна на следващия ден на срещата и да договаря. Ако желае да делегира на Мария Габриел - да делегира, на драго сърце ще беседваме с нея. Но тази концепция хем делегира, хем да договаря през камерите, е неуместна ". Това сподели съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков в коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
Минути след изказването на Бойко Борисов, в което той разкритикува Политическа партия, Петков насочи предизвестие към водача на ГЕРБ - да спре да дава прилагателни.

" Вчера някой бил послушко, през днешния ден някой бил подкупен, трети бил неприятен - това не оказва помощ. Ние се държим с огромно почитание към преговорния екип на ГЕРБ, ще продължим да го вършим. Моля да се удържи с тези прилагателни ".

Ако Бойко Борисов не желае Асен Василев да е министър, да пристигна и да ми го каже в лицето, прикани още той.

" Този кабинет има смисъл единствено в случай че нашете промени не престават. Няма да държим едно държавно управление, единствено с цел да има държавно управление. Ще дадем всичко и ще застанем зад Мария Габриел, само че би трябвало да знаем, че съдът става самостоятелен, че регулаторите стартират да работят за хората ".

Ако на следващия ден се разберем за промените, за механизма за регулаторите, няма проблем да преминем и към останалите тематики, уточни Христо Иванов.

" Едното служи за другото. Правителството служи и с цел да извършва промените. Настояваме да има ясно носене на отговорност за това кой ще бъде подсилен. Фокусът би трябвало да е върху качеството на претендентите, не върху това кой ги е излъчил

Съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов пък оприличи Борисов на президента Румен Радев.

Моят другар Бойко очевидно се е заредил с адреналин в Букурещ. Една добра дума не сподели за общото ни държавно управление.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР