Ако г-жа Нинова има претенции да завежда дела към министър-

...
Ако г-жа Нинова има претенции да завежда дела към министър-
Коментари Харесай

Десислава Атанасова опреснява паметта на г-жа Нинова

Ако госпожа Нинова има искания да завежда каузи към министър- ръководителя и представители на ГЕРБ по отношение на изказванията, че тя лъже, аз бих я посъветвала да заведе каузи и против ген. Решетников, Румен Петков и Георги Гергов. Това съобщи на конференция Десислава Атанасова от ГЕРБ в отговор на заканата на водача на социалистите Корнелия Нинова от през вчерашния ден.

 Нинова съди всички, замесили името й с „ Цанков камък “
Нинова съди всички, замесили името й с „ Цанков камък “

Борисов и всички дават отговор пред съда, заканва се Нинова

По думите на Атанасова Нинова твърди, че в никакъв случай не е имала нищо общо с корупционни схеми, с съмнения и уволнения във връзка със подозрения за корупция, за това, че в никакъв случай за нищо не е лъгала " и за това, че по времето на Тройната коалиция през 2005-2007 година наподобява не е била зам.-министър.

" Явно би трябвало да опресним паметта на госпожа Нинова ", сподели Атанасова. В поддръжка на думите си тя цитира медийни изявления, свързани с изявления на тогавашния министър председател Сергей Станишев, някогашния президент Георги Първанов и други

 Нинова към Борисов: Включете и себе си в сигнала до Цацаров
Нинова към Борисов: Включете и себе си в сигнала до Цацаров

Лидерът на Българска социалистическа партия поучава премиера да потърси сигнала си за " Цанков камък "

Относно данните, които Нинова ще изпраща на австрийското държавно управление, Атанасова съобщи, че е закъсняла, тъй като още през 2010 година Бойко Борисов е разговарял с президента на Австрия и е разказал за целия план " Цанков камък ".

" В сигнала няма упоменато нито едно име на министър, зам.-министър, обвързван с което и да е било ръководство от началото на реализирането на този план до стартирането му в употреба ", посочи Атанасова.

 Изплащаме
Изплащаме " Цанков камък " стотици години, тревожат се ГЕРБ

Дали този план, който коства 1 милиарда лева е бил нужен

Тя добави, че Нинова е съпричастна дотолкоз, доколкото е била член на държавното управление в интервала 2005-2007 година като зам.-министър на стопанската система и енергетиката.

По отношение дали в сигнала, подаден от ГЕРБ до прокуратурата, има данни за заплаха за популацията, Атанасова съобщи, че никой от ГЕРБ не е твърдял, че сходни данни има.

 Движение за права и свободи отхвърлят Доган да е обвързван с
Движение за права и свободи отхвърлят Доган да е обвързван с " Цанков камък "

Никога не е бил съветник
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР