Ако Европейското се беше провело през 2020 г., щяхме да

...
Ако Европейското се беше провело през 2020 г., щяхме да
Коментари Харесай

Италия, Чехия и Швейцария на 1/4-финал с ишлемето на Пума

Ако Европейското се беше провело през 2020 година, щяхме да забележим истински хрумвания за гостуващите екипи на Puma, отнасящи се до примерно Ар Нуво или Ренесанса. Но към началото на 2021-ва марката изглеждаше в действителност не вярваше в порвеждането на шампионата и направи четири комплекта на тимове по един образец.

Те бяха пратени на Италия, Чехия, Швейцария и Австрия. Както можете да видите, всички тези тимове се озоваха в плейофите. И единствено австрийците не стигнаха до четвъртфиналите, само че те бяха нокаутирани от италианците.



В този екип швейцарците сътвориха своята приказка, изпращайки Франция вкъщи.
Най-скомният дизайн с надпис на името на страната - на френски.



Не бъркайте - това към този момент е Чехия. Автор на следващата сензация за плейофите, пращайки Холандия вкъщи.

Тук дизайнерите взеха решение да не се тормозят още повече, като написаха името на страната на британски. Вместо алено, надписите към този момент са сини.



Италианците имат името на страната на италиански, а знамето на Италия също участва до логото на производителя. Ивиците също се отнасят до цветовете на знамето.



Австрийците имаха друг цвят. Иначе всичко е съгласно класиката.

Решиха да напишат името на страната на немски.

Интересното е, че на 1/8-финалите Nike загуби съвсем всички тимове, макар че имаха доста топ тимове. Португалия, Холандия, Хърватия и Франция излетяха поредно. Остава единствено Англия, която занапред ще играе с Германия.



Германците, несъмнено, си сътрудничат с adidas. И до момента единствено Уелс е изпаднал за тази компания. Белгийците и испанците навлязоха в четвъртфиналите, като на Швеция това все към момента следва.

Останалите два тима имат истински сътрудници: Дания - Hummel и Украйна - Joma.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР