Ако европейските страни отделят повече за отбрана, могат разчитат, че

...
Ако европейските страни отделят повече за отбрана, могат разчитат, че
Коментари Харесай

Тръмп: Европейските страни трябва да отделят повече за отбрана, ако искат да разчитат на нас

Ако европейските страни отделят повече за защита, могат разчитат, че Съединени американски щати ще защитят съдружниците от НАТО от вероятно съветско нахлуване. Това съобщи Доналд Тръмп.

В изявление за някогашния английски политик Найджъл Фараж той повтори забележките, които предишния месец провокираха скандал както в страната, по този начин и в чужбина. На избирателен протест Тръмп беше декларирал, че би насърчил Русия „ да направи каквото си изиска ” със страна от НАТО, в случай че тя не харчи задоволително за защита.

Шефът на Алианса Йенс Столтенберг уточни, че чака 18 съдружници да реализират задачата за разноски от 2% от Брутния вътрешен артикул през тази година.

„ Те питаха: „ Ами в случай че не си плащаме сметките, ще ни отбраните ли от Русия? ” Аз отговорих: „ Искате да кажете, че вие сте просрочили отговорностите си, че не плащате сметките си? ” Не, няма да ви пазиме, в случай че не си плащате сметките. Това е доста просто. Съединените щати би трябвало да заплащат своя обективен дял, а друг на всички останали ”, разясни Тръмп, представен от Нова тв.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР