Ако една политическа формация не се е научила да носи

...
Ако една политическа формация не се е научила да носи
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Правителството нямаше програма до последно

Ако една политическа групировка не се е научила да носи отговорност, то тя няма място в ръководството на страната. Това съобщи министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов пред Нова тв.

Той е безапелационен, че шоуто би трябвало да продължи, политиката би трябвало да продължи, тъй като от нея зависи българският народ.

„ Отиваме на избори, това е явно. Мисля, че след вторник ще паднат и купите “, акцентира Караджов и добави, че виновност за това носи централната организация в тази коалиция и това е „ Продължаваме промяната “.

„ Правителството нямаше стратегия до последно “, акцентира той.

Счупи се колата сега, в който Политическа партия стартира да се постанова в съвсем всяко решение без да почита мнението на съответния сътрудник. Ние разбирахме за някои решения от медиите, без това да е разисквано на съдружен съвет. През цялото време се търсеше съглашение по всеки един от въпросите. Почти всяко решение, най-после даже и всяко заплащане ставаше, откакто го координирам с Кирил Петков и Асен Василев. По думите му обаче те по-късно не са желали да носят отговорност след тези общи консенсусни решения.

Хората, които приказват за пари са тъкмо Кирил Петков и една група от хора към него, заяви министърът на районното развиване и благоустройството в оставка. Той посочи, че по време на служебното държавно управление Петков и Василев оферират на Народно събрание да се изплатят милиони на същите тези компании, които в този момент назовават крадливи. „ Още тогава има един корупционен план “, счита Караджов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР