Ако един ден в бъдещето се стигне до такова решение

...
Ако един ден в бъдещето се стигне до такова решение
Коментари Харесай

Борисов: България няма да допусне да се отнеме гласът на Унгария

Ако един ден в бъдещето се стигне до такова решение против Унгария за отнемането на гласа й в Европарламента, ние няма да го допуснем. Тоест ние ще обявим против наказването за Унгария в частта за отнемането на гласа й. Толкова. Няма драма.

Това сподели пред публицисти министър председателят Бойко Борисов от Залцбург, където е на двудневна неофициална среща на държавните и държавни ръководители на Европейския съюз.

,,Всеки дава отговор за личната си страна. Моята идеология е, че всяка страна, външна граница на Европейски Съюз, би трябвало да се стегне, да й се помогне, в случай че би трябвало. За да се заличи незаконната миграция. Не виждам за какво Виктор Орбан го тревожи, че "Фронтекс " желае да го следи. Ако се оправи добре, ще получи единствено овации, по този начин както всички споделят, че България се оправя съвършено с миграцията'', акцентира още министър председателят.

,,Много е значим въпросът с Брекзита. Времето тече и внезапно може да ни се стовари една страшна рецесия, което ще е неприятно за всички нас. И за Англия, и за Европейски Съюз, и за българите, живеещи там или за хилядите британци, живеещи у нас. Така че има тематики, по които имам доста ясна доктрина, която се поддържа и от съдружните ми сътрудници, та дори и от опозицията'', приключи министър председателят.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР