Ако един човек винаги е бил силно сексуално активен, но

...
Ако един човек винаги е бил силно сексуално активен, но
Коментари Харесай

Ето 6 начина жените да се справят с пониженото си желание за секс

Ако един човек постоянно е бил мощно полово деен, само че стартира да усеща забележителен спад в желанието си, това носи мощни отрицателни страсти. В намаляването на половото предпочитание няма нищо срамно - случва се на всички ни и може да зависи от доста житейски фактори - стрес, тревога, претоварване, родителство, стагнация във връзката, както и от здравословни проблеми. За никого не е прелестно приемането на наслаждение да е непрестанна битка, а се случва доста по-често, в сравнение с си мислите. Просто доста малко хора приказват за това, тъй като е тематика табу. Хубавото е, че в множеството случаи е просто интервал и след време отминава.
Ами в случай че е повече от интервал? Ако продължава с години?
Ако става въпрос за дълготраен проблем, коренът евентуално е по-дълбоко и е добре да се разиска с доктор или терапевт. Въпреки това, бихте се изненадали какъв брой елементарно себепренебрежението става табиет, и какъв брой дълго може да се проточи във времето. Така че не подценявайте себе си - половото здраве е част от общото ви здраве и заслужава внимание!
Какво мога да направя за себе си, в случай че либидото ми е спаднало?

1. За да вървят нещата безпрепятствено, използвайте лубрикант.
Вагиналната сухота е действителен фактор, който работи на половото предпочитание. Сексът става мъчителен, а оргазмът - мираж. Лубрикантите обаче са универсални - без значение дали една жена има хронична вагинална сухота или се овлажнява обикновено, повече влага значи по-лесно навлизане (и повече устойчивост за мъжа, заради пониженото триене). Можете да опитате и възбуждащи лубриканти, чиито съставки уголемяват кръвоносните съдове и усилват притока на кръв към вагината.

2. Не пропускайте любовната игра.
Знаете ли, че огромна част от женското отвращение за секс идва в действителност... от отношението на колегата? Ако той претупва нещата, бърза прекалено много, не се старае да задоволи партньорката си и като цяло третира секса като нещо, което се случва единствено за него, то е безусловно обикновено дамата да загуби интерес даже подсъзнателно, а в действителността да се чуди - за какво не ми се желае? За оргазъм с сътрудник е нужна любовна игра. Ухажване, допиране, орален секс, стимулация на клитора. Да, любовната игра лишава много време - само че за къде бързаме? За идващия отегчителен и неудовлетворителен секс? Възможно е намаляващото полово предпочитание да се дължи на това, че в никакъв случай не разполагате с време за секс – само че време има единствено, в случай че го отделим. Разберете дали предпочитате лек или мощен напън по време на стимулация. Бавно или бързо? Тук няма повсеместен отговор, всеки би трябвало да изследва тялото си и да реши за себе си. Можете да започнете сами, употребявайки секс играчка, след което да споделите с колегата си какво харесвате. Преди всичко – отпуснете се. Точно както в никакъв случай не можете да се сетите за вярната дума, когато мозъкът ви е блокирал от мисли, в случай че се пробвате интензивно да постигнете оргазъм, той няма да пристигна елементарно.

3. Разберете кое къде се намира.
Трябва да познавате личното си тяло, в случай че желаете то да работи за вас. Къде е клиторът, по какъв начин действа, къде е G-точката и по какъв начин се подтиква? Не забравяйте, че ерогенните зони са по цялото тяло. Уши, шия, деколте, зърна, тил, рамена, даже задната част на ръцете и на колената – тествайте всички зони. Спомнете си, когато бяхте младежи и всичко това бе напълно ново за вас. Заслужава си още веднъж да го изследвате, тъй като с времето хората не помнят за ентусиазма си, по-късно влизат в рутина и най-после се отегчават от нея. Намаляването на половото предпочитание може да отразява вашето равнодушие към чара на вашето тяло или напъните на колегата по отношение на него. Нещо ново може да възпламени ентусиазма ви и да увеличи либидото ви до небето!

4. Кажете на колегата си какво и по какъв начин желаете да направи за вас.
Физически видяно, мъжете са по-добри в бързото стигане до оргазъм и от време на време си мислят, че с метода, който имат към себе си, могат да свършат същата работа и за дамата. Всички " значими " за тази работа мъжки елементи са извън, елементарно налични. А клиторът, това вълшебно копче за оргазъм, е прикрит. Отвън се виждат едни 10% от него, като връхчето на един доста свенлив айсберг. Звучи като смешка, само че е по този начин и освен, че мъжете не знаят какво да вършат с него, само че и доста дами също! След като сте понаучили това-онова за реакциите на тялото ви към разнообразни типове стимулация, можете да предадете знанието си нататък. Това е еволюционен развой, в никакъв случай няма да знаете всичко на момента, само че е значимо да споделяте своите открития на глас. Не е нужно да викате " Не по този начин! Не там! Не по този начин!!! " на колегата си, само че в случай че той се занимава с Х, а вие доста желаете да обърне внимание на Y, насочете го натам. Изобилие от поощрение и казване на това, което усещате като прелестно, ще усили възможностите за приятност и оргазъм.

5. Добавки и козметики за по-силно предпочитание - заслужават ли си?
Сексуалните хранителни добавки могат евентуално да оказват помощ с намалялото половото предпочитание. Увеличаването на кръвообращението на верните места в действителност може да подейства удобно, а артикули за това има доста и разнообразни. Те обаче са единствено допълнение към общата картина - още един цвят във вашата палитра, с който да обрисувате съвършената атмосфера за вас и вашия сътрудник.

6. Отпуснете се. Не е краят на света.
Тъжната истина е, че колкото повече се тревожите за положението на половия си живот, толкоз повече страда той. Омагьосан кръг от тревоги. Либидото ви в множеството случаи ще процъфти, когато сте спокойни, отпуснати и отворени към плътските занимания и нови чувства. Ако смятате, че ниското ви либидо може да се дължи на меланхолия, банкет на медикаменти или различен сериозен здравословен фактор, не се колебайте да споделите това с вашия доктор. Сексуалното здраве е значимо и намаляването на половото предпочитание е здравно недоволство, което експертите би трябвало да вземат под внимание. Със сигурност няма потребност да се обвинявате за неналичието на полово предпочитание. Вашите хормони, метод на живот и здраве не всеки път зависят от вас. Просто направете всичко допустимо, с цел да увеличите възможностите си за страховит полов живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР