Ако е вярно, че утре КЗК ще одобри сделката между

...
Ако е вярно, че утре КЗК ще одобри сделката между
Коментари Харесай

Кирил Петков: Много ни притеснява, ако е вярно, че утре КЗК ще одобри сделката между „Юнайтед Груп“ и „Булсатком“

Ако е правилно, че на следващия ден Комисия за защита на конкуренцията ще утвърди договорката сред „ Юнайтед Груп “ и „ Булсатком “, това доста ни тормози, тъй като сме чели отчетите на КРС за близо 60% пазарен дял. Това сподели пред публицисти съпредседателят на „ “.

„ Това може да се отрази на хиляди българи – за цената на малкия екран “, добави той, като акцентира, че не би трябвало да се бавят и с ден повече с промените в регулаторите.

„ Регулаторите би трябвало да бъдат заменени, става въпрос за допиране на хиляди български жители и цените на тяхната телевизия. Това са типичните решения на Комисия за защита на конкуренцията от предишното. Реформата в Комисия за защита на конкуренцията би трябвало да стане доста бързо “, безапелационен бе Петков.

Той разгласи още, че Политическа партия ще стартира публични договаряния с „ Демократична България “ за обща листа.

„ Виждаме заплаха за ребрандиране на „ Възраждане “ като консервативна партия. Не можем да забравим съветските флагове, фотосите с Митрофанова и прорурските лозунги. Надявам се, че сътрудниците от „ Възраждане “ няма да заблудят сътрудниците от ГЕРБ “, сподели още.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР