Ако е вярно, че проф. Николай Петров е жертва на

...
Ако е вярно, че проф. Николай Петров е жертва на
Коментари Харесай

Деница Златева пита Борисов за оставката на здравния министър

Ако е правилно, че проф. Николай Петров е жертва на лобита в опазването на здравето – Бойко Борисов заема ли страната им, приемайки оставката му? Това попита заместник-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева по време на конференция след съвещание на Изпълнителното бюро на партията, съобщи организация „ Фокус “.
Във връзка с оставката на здравния министър Златева зададе още няколко въпроса на премиера Бойко Борисов: „ Първият въпрос е, в случай че е знаел тези обстоятелства, които бяха изнесени по време на следствието на една от националните малките екрани, за какво не е реагирал навреме и за какво проф. Николай Петров е бил назначен за министър? Ако са правилни изказванията, че проф. Петров е станал жертва на лобита в опазването на здравето, приемайки оставката му, господин Борисов заема ли страната на тези лобита? “, попита Златева.
По думите ѝ секторът още веднъж остава без министър. „ Сектор, в който имаме недофинансиране на действия. Има анулирана промяна. Имаме лечебни заведения, регионални и общински, които са изправени пред банкрут “, разяснява Златева. Тя попита още дали тази поредна оставка е израз на управническата отпадналост на ГЕРБ в бранш " Здравеопазване ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР