Ако е така, предложи да направите някои спестявания Може например

...
Ако е така, предложи да направите някои спестявания Може например
Коментари Харесай

Как да накарам нашите да ми дават повече пари?

Ако е по този начин, предложи да извършите някои спестявания

Може да вземем за пример да се лишиш от спомагателните тв канали, които по този начин или другояче си гледал несъмнено два пъти до момента, а пък вашите заплащат за тях. Или да започнеш да прекарваш под душа 10 минути дневно вместо нормалните 45. Или да преглътнеш обстоятелството, че идващите ти маратонки няма да са Маркови. Дори можеш да надскочиш себе си и да влезеш в секънд хенд магазин.

Може би не си даваш сметка, само че финикийски знаци хвърчат към всеки празник и е в твоята власт да усмириш леко старанието на вашите, когато ти провеждат рожден ден или ти купуват подарък.

Изобщо, направи си лист с неща, от които може да спестиш на вашите пари. И им предложи договорка – ти си свиваш ежемесечните разноски и претенциите за покупки, те ти подвигат джобните.

Не е изключено да одобряват да си изработиш нарастването. Някои неща евентуално са твое обвързване вкъщи и ще е грозно да искаш пари за тях. Но има други, с които може да облекчиш майка си и татко си против някой лев. Например имате потребност от пребоядисване. Не си дребен, тъй че изучи какви са тънкостите на боядисването и си предложи услугите. Вместо да заплащат на занаятчия, ще дадат парите на теб.

Още по-лесно е да поемеш почистването на колата. Добро външно и вътрешно разчистване на автомивка коства 20-30 лв.. Ако се оправиш съвършено, вашите нямат причина да не пренасочат този разход към твоите джобове.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР