Ако е решил да покани хора от БСП в своя

...
Ако е решил да покани хора от БСП в своя
Коментари Харесай

Иван Ченчев от БСП: С действията си президентът показа, че не е надпартиен и обединител

" Ако е решил да предложения хора от Българска социалистическа партия в своя длъжностен кабинет, той би трябвало да попита, както е политически правилно за Българска социалистическа партия ". Това сподели в предаването " Твоят ден " на NOVA NEWS Иван Ченчев от Българска социалистическа партия. Според него с дейностите си президентът е посочил, че не е надпартиен и обединител.

" Те са ярки членове на нашия Народно събрание ", добави той за Крум Зарков, Явор Гечев и Весела Лечева. " И те не попитаха.Това нещо, което се основава сега като длъжностен кабинет, има за задача да преведе страната по най-безболезнения метод. Политиките би трябвало да бъдат оставени на Народно събрание, тъй като ние сме парламентарна република ", акцентира Ченчев.

Той призна, че Българска социалистическа партия са имали проблем с връзката вътре в управническата коалиция досега. По думите му той е довел до това, че за някои от проблемите са научили от медиите, само че напомни, че постоянно намерено са заявявали своята позиция.

" Основните уроци са, че дълбоката страна попречи с неистови старания да се случи това, което беше планувано до края на тази година, тъй като има доста работи за извършване ", сподели още Ченчев.
Той изрази подозрение, че в бъдеща управническа коалиция Българска социалистическа партия може да бъде сменена с ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР