Ако е ПР ход според мен е лош ПР ход.

...
Ако е ПР ход според мен е лош ПР ход.
Коментари Харесай

Екатерина Михайлова за разпита на премиера: Ако това беше ПР ход - той е лош

" Ако е ПР ход съгласно мен е неприятен ПР ход. Все отново тези, които знаем какво прави Прокуратурата сме наясно, че всичко това тя можеше да си го събере като информация, да се вършат следствия. Това обществена информация ", това съобщи преподавателят по Констутицонно право Екатерина Михайлова пред Българска национална телевизия във връзка разпита в Прокуратурата на премиера Кирил Петков.

" Прокуратурата можеше да изиска от всеки някаква информация. Явно е опит за поява в общественото пространство. Това, което ми прави усещане е, че Прокуратурата почна да се изявява като политически състезател ", добави тя.

" Работата е напълно друга, намират се в друга власт. Това са деполитизирани органи, а те на практика стартират да вземат участие в политческия живот, викайки министър-председателя. Не се сещам преди да е имало сходна обстановка ", сподели още Михайлова.

" Как ще бъде преустановен - ще разберем. Има поръчка от страна на министъра на правораздаването. За мен преди решението на Конституционен съд беше ясно, че може да се предприеме такова деяние ", съобщи тя по въпроса с решението на съда, че Надежда Йорданова може да изиска оставката на основния прокурор Иван Гешев.

" Много се надявам, че в случай че министърът на правораздаването предприеме тази стъпка - това ще бъде добре квалифицирано със солидни причини ", безапелационна беше тя.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР