Ако е първа политическа сила съм почти сигурен, че България

...
Ако е първа политическа сила съм почти сигурен, че България
Коментари Харесай

Тома Биков: Ако ГЕРБ спечели изборите, България ще има редовно правителство

" Ако е първа политическа мощ съм съвсем сигурен, че България ще има постоянно държавно управление. Целта на ПП-ДБ е да добутат до локалните избори през есента ", това съобщи депутатът от Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

" Целта на решението на ЦИК беше да се опрости протокола в изборния ден. Той трябваше да бъде банален, с цел да се позволяват по-малко неточности ", съобщи депутатът. 

" ЦИК е самостоятелен орган, по тази причина сме ги пратили там, с цел да взимат независими решения. Никой от ЦИК не се обажда, с цел да пита мен или Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г нещо ", сподели още той. 

" Не виждам особени стремежи и от нас, и от обединението ПП-ДБ да се работи дружно. Бих подходил по праграмитчно, тъй като да обявяваш, че в никакъв случай няма да работиш с някого е малко детско ", отговори Биков на въпроса дали е допустимо ГЕРБ- да работи с обединението сред " " и " ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР