Ако е дошло време да обновиш дома си с качество

...
Ако е дошло време да обновиш дома си с качество
Коментари Харесай

Обнови дома си с качество и стил със Samsung от Техномаркет!

Ако е пристигнало време да обновиш дома си с качество и жанр, е правилният отговор. Само в настоящата листовка на обичаната комерсиална верига можеш да вземеш смесен ледник, енергоспестяваща сушилня с AI функция за облекла БЕЗ гънки и пералня с Eco Bubble технология!

Пералнята SAMSUNG WW90T554DAW/S7 идва на впечатляващата цена от 1039 лева, или за 32.04 лева./месец на погашение с 48 вноски, против което получаваш енергиен клас А, автоматизирани стратегии, технология Eco Bubble™, Hygiene Steam, Add Wash™, инверторен мотор, 1400 оборота и ниско равнище на звук. 

Сушилната машина SAMSUNG DV80T5220AW/S7 има гения да суши облеклата без да им оставя гънки, с вграден изкуствен интелект AI Control и функционалността Smart Control, както и избор сред оптимално и бързо сушене, или пък Time Dry - сушене за определено от потребителя време. И не стопират до тук - с опцията Iron Dry прането ще бъде изгладено незабавно откакто изсъхне. Излишно е да споделяме, че уредът е с ниско равнище на звук и отбрана от деца за още по-перфектни резултати, единствено за 1299 лева, или за 40.05 лева./месец на погашение с 48 вноски.

Комбинираният ледник SAMSUNG RB33J3515WW/EF предлага 231 л. размер на хладилната част и 108 л. на фризерната, NО FROST система, All-Around Cooling, Multi Flow, технология Space Max™, ниски равнища на звук и на консумация на сила, на страхотната цена от 949 лева, или за 29.26 лева./месец на погашение с 48 вноски. Грабни офертите и се възползвай от супер цени и погашение с 0% рента.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР