Ако две страни са се договорили, плащането на дълг чрез

...
Ако две страни са се договорили, плащането на дълг чрез
Коментари Харесай

Испания призна за законно изплащането на дълг със секс

Ако две страни са се договорили, заплащането на дълг посредством секс не е закононарушение, удостовери Испанският парламентарен съд, представен от ABC.

Това решение отхвърля жалбата на 38-годишна жена от Майорка против някогашния ѝ зет, че била принудена да прави това, защото трябвало да изплати 15 хиляди евро.

Пред съд в Палма де Майорка и по-късно пред Конституционния съд тя твърди, че била принудена да прави орален секс, откакто братът на някогашния ѝ брачен партньор изискал провиснал заем да бъде изплатен точно по този метод. По думите ѝ финансови усложнения я принудили да се обърне към него (а двамата били в положителни отношения). В началото не прецизирали изискванията за заплащане а по-късно ѝ споделил, че би трябвало " два или три пъти седмично " да му се издължава по този метод. Тя се почувствала " психически задължена " и пет пъти го направила. Идеята ѝ била да заплати лека-полека, когато има опция, само че чула един ден от него опасността, че ще му е любовница, до момента в който остава дългът към него.

Версията на 58-годишния мъж е друга. Според него е реализирана договорка двамата да " имат полови връзки " в подмяна на това той да ѝ услужи с 15 хиляди евро без рента. По думите му " условието да се извърши преди този момент призната договорка не съставлява закононарушение ".

Пред съда той изяснява, че някогашната му балдъза трансформирала решението си за срещите им, поискала смяна на изискванията и едвам по-късно подала недоволство.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР