Ако доскоро свързвахме ОАЕ само с Дубай, но днес фокусът

...
Ако доскоро свързвахме ОАЕ само с Дубай, но днес фокусът
Коментари Харесай

5 от най-луксозните хотели в Абу Даби

Ако до неотдавна свързвахме ОАЕ единствено с Дубай, само че през днешния ден фокусът се измества към Абу Даби. Наред с местата за извършване на покупки и хранене, градът си печели и славата на културно емирство със своите феноменални художествени и архитектурни атракции. Посетителите могат да прегледат музеите Лувър Абу Даби и Гугенхай Абу Даби и да се насладят на величествената джамия Шейх Зайед, написа profit.bg.
За място, което значително е издигнато през това хилядолетие, тук има необикновено доста неща, които би трябвало да се създадат и да се видят. Хотелите в Абу Даби са известни с дизайна и лукса си, като доста от тях се намират на безкрайния плаж на арабския залив, заобиколени от зеленина и палми.
Ето няколко места, които не би трябвало да пропускате.
Emirates Palace Hotel Abu Dhabi

С превъзходните си улеснения и отличното си местонахождение Emirates Palace Hotel Abu Dhabi е идеално място, на което можете да се насладите по време на престоя си в Абу Даби. Този ултра-петзвезден хотел се ръководи от марката Kempinski, и предлага висок клас и всички улеснения, които туристите търсят.
Emirates Palace е ситуиран в сърцето на Абу Даби, наоколо до забележителности като джамията Шейх Зайед и Националния изложбен център Абу Даби, Марина Мол.
Той припомня арабски дворцов комплекс и разполага с 394 красиво обзаведени пространства за настаняване, които стартират от 55 кв.м.
Хотелът притегля кулинарни пътешественици с три ресторанта с арабски, френски и италиански менюта, както и кафенета и непринудени места на закрито и намерено, задоволяващи всеки усет. Следобедният чай на хотела се счита за най-хубавия в Абу Даби. Зашеметяващият СПА център на Emirates Palace предлага парна баня, хамам и ледена пещера. Тук може да се насладите и на песъчлив плаж, два плувни басейна, два фитнес центъра TechnoGym, разнообразни водни спортове, детски клуб и бедуинско премеждие с камили.
Jumeirah в хотел Etihad Towers

Този хотел, основан в Дубай, и учреден през 1997 година, стана синоним на жанр и разкош. Компанията към този момент е интернационална и първокласните й хотели се появиха от Лондон до Китай.
Jumeirah в Etihad Towers заема една от забележителностите на града: това е една от петте Sinky Etihad Towers, видни във всяка фотография на хоризонта на Абу Даби. Гостите се любуват на залеза от палубата на 68-етажния небостъргач, където има невероятни заведения за хранене, питейни заведения и кафенета.
382-те стаи на хотела са съвременни, с тънък арабски жанр и прозорци от пода до тавана. Услугите тук са измежду най-високия клас, които може да получите в света.
Хотел Four Seasons Abu Dhabi на остров Al Maryah

Хотелите на Four Seasons постоянно са били знак на класа и разкош, а този тук не прави изключение. Във Four Seasons Abu Dhabi ще получите 24-часово обслужване по стаите, само че имайте поради, че това е по-скоро бизнес хотел.
Разположен на един от централните острови в Абу Даби, всяка от неговите 200 извънредно просторни стаи имат аспект към водата. На третия етаж има голяма тераса, която се назовава " градско светилище ". Освен с тематични заведения за хранене, хотелът предлага и два авангардни фитнес центъра за водни спортове: един за дами и един за мъже.
Rosewood Abu Dhabi

Изтънченият жанр на Rosewood Hotels & Resorts е прочут за всички, които харесват първокласните пътувания. Хотелът в Абу Даби се обръща към градския клиент, който ще оцени петзвездния финес и персонално обслужване. Хотелът е ситуиран в елегантна 34-етажна водна кула в квартал Al Maryah и предлага ослепителна панорама към града и Арабския залив.
189-те стаи и жилища на Rosewood са обзаведени с разкош, с успокояващи акценти от естествено дърво и бани с вана и специфичен душ.
Гостите и посетителите могат да избират всред обилен китайски ресторант, италианска тратория, арабска кухня и даже перуански ясти, винен бар, пура бар, коктейл бар и салон за пушачи shisha.
Както можете да очаквате от хотел с това качество, спа центърът е грациозен, фитнес залата е отворена непрекъснато, а пясъчният плаж е частен.
Zaya Nurai

Този спокоен морски курорт е ситуиран на частен остров в Абу Даби. Гостите на остров Zaya Nurai могат да се насладят на тихата отмора на плажа в средата на един от най-вълнуващите културни центрове в света - единствено няколко минути от FerrariWorld, Yas Waterworld, голф игрището на Гари Плеър, Лувъра Абу Даби и Гугенхайм Абу Даби.
Zaya Nurai Island е високотехнологичен курорт, формиран извънредно от тихи частни вили, които се отварят към синия Арабския залив.
Той притегля двойки, които желаят сантиментално бягство, както и фамилии, които търсят дейна отмора. Разнообразните заведения за хранене включват мексикански, ливански, суши заведения за хранене, както и места, на които се оферират пържоли, пици, тестени произведения и др.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР