Ако доскоро Глория имаше колебания дали да потърси късмета си

...
Ако доскоро Глория имаше колебания дали да потърси късмета си
Коментари Харесай

Глория емигрира в Гърция

Ако до неотдавна Глория имаше съмнения дали да потърси шанса си отвън страната, то в този момент е решена на 100%, че това е най-правилното решение.

 

Преди няколко седмици тя разгласи, че е разочарована от България и възнамерява да се реалокира в чужбина. Това решение не е взето непринудено, а е премисляно доста деликатно от две години насам. През последните месеци тя е все по-уверена, че би трябвало да направи този крачка и най-вероятно ще го реализира скоро.

 

Фолкзвездата признава, че я отблъскват експанзията и злобата в обществото ни, както и ширещата се всеобща корупция. Макар тя и фамилията й да са добре, певицата е уверена, че общата среда е от изключителна значимост. Отбелязва, че  България не се движи в вярната посока и това е повече от явно. „ Законите не се съблюдават, а ръководещите ни вършат на простаци. Не мога да приема в какво общество пребивавам ", безапелационна е Глория.

 

Така, сходно на Зуека, Глория е обезверена от актуалната обстановка в страната и не вижда смисъл да остане тук. Тя счита, че новото място, в което ще живее, ще предложи по-добри условия за живот.

 

Певицата не прецизира къде има намерение да се реалокира за непрекъснато, само че съгласно осведомени ще се откри в Гърция. В прилежащата страна звездата си бе купила дребна къща преди няколко години, където прекарва лятото. Наскоро обаче тя реши да продаде парцела си, с цел да си вземе по-хубав отново там.

 

Така Глория се сдобила с първокласно имение на първия ръкав на Халкидики на стойност над 800 000 евро, което ще изплаща няколко години. Къщата била много хубава и разполагала с изключение на с чудна панорама към морето и с необятен басейн. Все още парцелът се ремонтира и се правят освежителни действия, само че най-вероятно до края на годината звездата на фолка ще влезе в него.

 

Идеята на Глория била да се откри да живее за непрекъснато в Гърция и да пътува до България, когато има участия. „ Разстоянието не е огромно – за по-малко от 4 часа съм в София, ще съумея да комбинирам живота в уредена страна с кариерата си ”, обяснявала русенката на свои колежки. Не е ясно дали в Гърция певицата ще вземе и новия си другар – много по-младият от нея Добромир Добрев, с който са дружно от година.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Глория певица разочарование къща имот Гърция политици Добромир Добрев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР