Ако досега сте живели спокойно и щастливо с половинката си,

...
Ако досега сте живели спокойно и щастливо с половинката си,
Коментари Харесай

Четири признака, че жена ви си има любовник

Ако до момента сте живели умерено и щастливо с половинката си, само че усещате, че нещо не е като преди, то повода може да е различен мъж. Е, може да са проблеми в работата, проблеми с майка ви или просто необяснима за вас промяна на настроението (дупка, както дамите постоянно обясняват). Ние обаче ще ви подскажем какво да наблюдавате, с цел да си потвърдите или опровергаете подозренията за ухажор.

Закъсняване след работа – в случай че жена ви стартира най-редовно да закъснява след работа, то е доста евентуално не всякога да са я задържали, да е доработвала, да е имала прекалено доста работа. Ако не ви лъже, очаквайте скоро заплатата й да се увеличи.

Не оставя телефона си – в случай че до неотдавна сте имали цялостен достъп до телефона на жена си, което към този момент ви е строго неразрешено, евентуално в него има какво да се прочете. Жена ви евентуално не е изключително умна, с цел да оставя следи от невярност в телефона си, само че въпреки всичко има и случаи на хванати точно в чата или по фотография.

Вече не ви се сърди – в случай че допреди жена ви правеше дупка в мозъка, до момента в който не свършите това, което желае – гвоздей в стената за картината от мама, полица за обувките на децата, цвете за всеки мотив (като деня на калинката) и така нататък, а към този момент е спокойна, то значи различен запълва прочувствените й неналичия. Ще помислите, че пиронът в стената не е измежду прочувствените нужни, само че тя би се оправдала, че вие не сте зачитали желанията й, по тази причина тя е отишла в обятията на различен. Та другият евентуално й прави мънички жестове, които я разсейват от вашето безучастие.

Смяна на бельото – до неотдавна на жена ви не й пукаше, че носи още сутиена си за кърмачки или не си е обръснала краката, тъй като е с дълъг панталон…. Е, за ваше благополучие или злощастие, тя към този момент държи на тези неща. Вероятно не го прави за вас, само че остава вярата за непорочност до доказване на противното.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР