Ако допуснем ГЕРБ и ДПС да се върнат, корупцията ще

...
Ако допуснем ГЕРБ и ДПС да се върнат, корупцията ще
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако искаме да спрем да затъваме в корупция, някой трябва да влезе в затвора

Ако допуснем ГЕРБ и Движение за права и свободи да се върнат, корупцията ще продължи да съществува. Има един метод това гюбре да се почисти и това няма да бъде с извинения. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в коментар за новите фотоси от спалнята на Бойко Борисов. На тях още веднъж се вижда чекмедже цялостно с пачки.

" Ако тези фотоси отразяват някаква действителност, е, че Борисов е разполагал със суми от най-малко половин милион евро, както откриха публицистите. Тези суми не могат да бъдат обяснени от неговата декларация за приходите ", сподели Иванов, като акцентира, че това е началото на тежки въпроси свързани с корупция.

Христо Иванов се включи онлайн във фейсбук от входа на резиденция " Бояна ", с цел да покаже, че в нея не се влиза свободно. Тя е охранявана непрекъснато от НСО и там не могат да влизат неидентифицирани дами с торби, както твърди Борисов.

" Става дума за един доста дълъг интервал от три години, в които на 10 разнообразни дати са снимани фрагменти от спалнята му. И във всеки от тези случаи загадъчна дама е влизала през този вход. Аранжирала е картинка с пари и кюлчета и е снимала. Това явно е безсмислено и невероятно ", изяснява още Иванов.

" Ние сме единствените, които сезирахме българската прокуратура с искане да проверява тази фактология. Но в своето прокурорско разпореждане те също откриха, че фотосите са правени на разнообразни дати. Тоест обяснението на Бойко Борисов за този самоуверен акт на тази подла византийска шпионка не дава отговор на никакви действителности ", добави той.

Христо Иванов прикани на изборите да се гласоподава за " Демократична България ", с цел да се постави завършек на прикриването на закононарушения от прокуратурата.

" България може да се освободи от корупционното гюбре, в което затъваме. Искам да ви прикани да ни подкрепите. Да махнем Гешев, който да може да си чати със Sevi piar от прилежащи килии може би в пандиза. И да пристигна прокурор, който може да проверява всички ", довърши Христо Иванов.



Платено наличие.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР