Ако докато сте планирали предстоящата си сватба, сте попаднали в

...
Ако докато сте планирали предстоящата си сватба, сте попаднали в
Коментари Харесай

Купувачите купуват „удобни“ сватбени обувки ASOS за £40, подобни на дизайнерския чифт Loeffler Randall от £380

Ако до момента в който сте възнамерявали идната си женитба, сте попаднали в заешка дупка на Pinterest, повече от евентуално е да сте виждали Сандали Loeffler Randall Camellia Bow на всички места като едни от най-модерните сватбени обувки на ток. Плисираните токчета от органза безспорно са красиви, само че при цена от £380 може да не съумеете да оправдаете прибавянето им към сватбения си бюджет.

За благополучие, купувачите с орлови очи видяха, че ASOS пусна чифт обувки на ток, които наподобяват необикновено сходни на дизайнерските сандали, за £340 по-евтино. Обувките на ASOS с панделка на цена от £40 се оферират в класическа слонова кост или железно злато и сега са на склад във всички размери от 2 до 10.

Освен че наподобяват стилно, целесъобразно е сватбените ви обувки да са допустимо най-удобни - в последна сметка евентуално ще сте на крайници през целия ден и последното нещо, което ще желаете, е да се тревожите извадете обувките си. С 3-инчов ток и здрава каишка на глезена, Hitched Bow Heels бяха похвалени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР