Ако добрите момчета отиват в рая, а лошите – където

...
Ако добрите момчета отиват в рая, а лошите – където
Коментари Харесай

Райън Рейнолдс и Джеф Бриджис са ченгета от отвъдното в „РПУ „Оня свят“

Ако положителните момчета отиват в парадайса, а неприятните – където изискат, то в „ РПУ „ Оня свят “ Райън Рейнолдс („ Х-Мен Началото: Върколак “) и Джеф Бриджис („ Железният човек “, „ TRON: Заветът “) несъмнено си имат работа с най-лошите момчета на света. Бързите коли, точните оръжия и бойните умения правят работа в битката с нарушителите по Земята, само че не са задоволителни за залавянето на мъртъвците, които отхвърлят непринудено да се пренесат в отвъдното. Ник Уолкър (Рейнолдс) и Рой Пулсифър (Бриджис) са натоварени с тежката задача да се оправят с неприятните духове под зоркия надзор на своята безпощадна шефка (Мери-Луис Паркър от тв сериала „ Трева “).

Шериф Пулсифър е обиграно ченге от РПУ „ Оня свят “, профилирано в преследването на бродещите из света на живите мъртъвци, преобразени като елементарни хора. Докато съумява да се оправя с тази задача, животът на Земята е в сигурност. Всяка негова неточност обаче е причина за пагубни последици за живота на планетата. Изправен пред най-трудното предизвикателство в своята дългогодишна кариера, Пулсифър се нуждае от поддръжка, която получава в лицето на топ ченгето Уолфър, преди малко напуснало света на живите. За да се оправят с тежката полицейска задача, те би трябвало първо да превъзмогнат недоволството от взаимната си работа и да се научат да работят като същински екип, което се оказва не по-лека задача.

В ожесточената борба, която двамата водят на границата на нашия и оня свят, ще стане ясно, че даже гибелта не е в положение да унищожи злото и след нея е нужна сериозна интервенция от страна на експертите от РПУ „ Оня свят “. В противоположен случай разярените мъртви души ще поемат по неверен път в тунела към задгробния свят и хората ще би трябвало да се сбогуват с живота, подобен, какъвто го познават.

В зрелищната 3D екшън-комедия " РПУ „ Оня свят “ се впускат още Кевин Бейкън („ X-Мен: Първа Вълна “), Стефани Зостак („ Железният човек 3 “) и Робърт Непър („ Транспортер 3 “). Режисьор на кино лентата е Робърт Швентке („ Българска социалистическа партия – Бесни Страшни Пенсии “), а продуцентският екип включва имената на Нийл Мориц (поредицата „ Бързи и гневни “), Майк Ричардсън („ Хелбой 2: Златната войска “) и Майкъл Фотрел (поредицата „ Бързи и гневни “).

" РПУ „ Оня свят “ ще излезе на 3D в кината у нас на 2 август.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР