Ако до вчера Николета Лозанова беше любимка на модния гуру

...
Ако до вчера Николета Лозанова беше любимка на модния гуру
Коментари Харесай

Моника Валериева заби Филип Плейн

Ако до през вчерашния ден Николета Лозанова беше фаворитка на стилния гуру Филип Плейн, от известно време насам той я е заменил с една от най-големите й врагини. Става въпрос за модела Моника Валериева, която преди години й отмъкна под носа Валери Божинов. HotNews научи, че дизайнера и нашенката са в интимна непосредственост и това не е просто следващият слух, тъй като има и доказателства!

Предоставяме ви фотография, на която се вижда по какъв начин Моника и Филип се натискат край басейн, най-вероятно този в първокласното му имение в Монако.



До нас доближи и лют чат сред двамата, в който Плейн упорства да се видят с Валериева. Предлага й кавалерски да я вземе, от където каже. В последна сметка не излиза наяве дали въпросната вечер са се видяли, само че пък техния общ кадър е сладкодумен за връзките им.



Изскочи и известие на Моника към някогашната възлюбена на немския моделиер - Морган Осман. Валериева й написа във връзка козметичния бранд за мигли, който развива от известно време. Като я пита за цена за рекламен пост в профила на Морган в Инстаграм. Съобщението й обаче остава без отговор, а за сметка на това с нея се свързва Плейн.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР