Ако до скоро имахме г-жа лъжа. Сега си имаме Пинокио,

...
Ако до скоро имахме г-жа лъжа. Сега си имаме Пинокио,
Коментари Харесай

ГЕРБ: До скоро имахме госпожа лъжа, сега си имаме Пинокио

„ Ако до скоро имахме госпожа неистина. Сега си имаме Пинокио, а той в този момент си е взел стол на „ Дондуков “1. Тези хора трансфораха лъжата в народен спорт. Те не са смяна, а са тежка измяна. Измениха на всички – на българския народ, на своите архитекти даже. Използваха неистини и операции, с цел да ни смъкват, само че не можаха. ГЕРБ имаше цялостен 4-годишен мандат “, съобщи Николай Нанков. Той беше безапелационен, че държавното управление прави съществени обири в енергетиката.

Тези негови думи провокираха присъстващите и те започнаха да викат „ оставка “.

„ ГЕРБ  заяви, че ще е градивна съпротива. И ние сме – демонстрирам грешките и решения. Самочувствието на ръководещите ще ги докара до обричане. Скараха се в всички – бизнеса, синдикати, превоза, кому е нужно? “, разясниха от ГЕРБ.  

„ Цените би трябвало всеки ден да ни споделят като прогнозата за времето. “, разяснява Делян Добрев.

„ Колегите приказваха за едната година благополучие, което ни донесе смяната. “, стартира Десислава Атанасова.  

Тя напомни, че през вчерашния ден е била прекратена в Народното събрание и не е могла да се изкаже, а година по-рано тъкмо тези хора, са им викали статукво. Атанасова напомни, какъв брой поправки е направило държавното управление на ГЕРБ, а в този момент всичко е „ нула “.

Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че цените на тока, газа, храните и всичко е в пъти по-скъпо от преди една година. Припомни ѝ, че кабинета е заложил 7 милиарда лв. дълг единствено до актуализацията на бюджета.

Тя попита за какво за една годна не са били потвърдени думите на вътрешния министър Рашков, който непосредствено обвиняваше партията в обири и подслушвания.

„ Рашков пристиска политическия си конкурент, като даже арестува водач най-големия си конкурент “, напомни тя.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР