Ако до сега грешките бяха нежелателни, но допустими, то днес

...
Ако до сега грешките бяха нежелателни, но допустими, то днес
Коментари Харесай

НА ЖИВО: България - Германия, осминафинал от европейското първенство по волейбол

Ако до в този момент грешките бяха нежелателни, само че възможни, то през днешния ден (12 септември) към този момент нещата стават съществени! Поне за мъжкия народен тим по волейбол на България.

" Лъвовете " се изправят против Германия на осминафинал на европейското състезание! А задачата е единствено една - победа и попадане в топ 8 на Стария континент.

Снимка: CEV

Родните национали, а и всички почитатели на волейбола, надали се заблуждават, че мачът ще бъде елементарен! Напротив! Със сигурност срещата ще предложи доста страсти, а с цел да бъдат те с позитивен знак за българите, избраниците на Силвано Пранди би трябвало да покажат повече от това, което демонстрираха в груповата фаза.

Плюс за родните волейболисти е, че не престават да играят в Острава, Чехия, до момента в който германците дойдоха от Естония.

Снимка: CEV

В предходните мачове " лъвовете " записаха победи над Черна гора, Чехия и Беларус, а отстъпиха на Италия и Словения. Това им отреди трето място в групата. Пранди продължава да залага на най-вече млади волейболисти, които са водени от звездата на отбора Цветан Соколов и постоянния Тодор Скримов.

От другата страна на мрежата ще застанат германците. До момента те имат единствено една загуба - от пресния олимпийски първенец Франция.

Снимка: CEV

Съперничеството сред българи и германци е пословично. През 2015 година, по време на европейското състезание в София, " лъвовете " победиха Бундестима два пъти с по 3:0 - един път в групите и още един път на четвъртфинал. Единственият от оня състав, който и през днешния ден носи българската фланелка, е либерото Владислав Иванов.

Германия е сложен противник, само че не и неизпълним! И различен път сме били очевидци на геройства от страна на " лъвовете ", а точно такива са нужни на младите волейболисти!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР