Ако до преди няколко години би било странно да се

...
Ако до преди няколко години би било странно да се
Коментари Харесай

5 спортни артикула, които си спечелиха място във висшата мода

Ако до преди няколко години би било необичайно да се появите спортно облечени в заведение или на централна улица, то в този момент това е най-естественото и даже съвременно облекло. Спортните облекла лека-полека се трансфораха във висша мода, а най-хубавото е, че са налични, комфортни и ефектни.

 
Тенис блуза
Класическата тенис блуза е бяла с якичка и копчета или така наречен поло шърт, която сега е по този начин съвременна както за дами, по този начин и за мъже. Тя е част и от ученическите униформи. Използва се по едно и също време и за публични случаи, и за ежедневни излизания, естествено и за спорт. Специфичното при нея е материята (пике), която леко зърнеста, стегната и приятна на досег. Определено няма да сбъркате, в случай че заредите в дрешника си няколко цвята от този модел блуза. 

 

 Добави изложение

 
Йога чеп
Тесните клинове от синтетична материя от дълго време не се употребяват единствено за йога, гимнастика и други спортове. Те са част от публични тоалети - комбинират се съвършено с токчета, риза, рокли и всевъзможни други фешън находки. Клиновете са чудесни и за ежедневни разходки, колоездене и несъмнено всевъзможни други спортни занимания. 

 



 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР