Ако до момента шашмите с покойници, записани като жертва на

...
Ако до момента шашмите с покойници, записани като жертва на
Коментари Харесай

Криминален психолог разкри как са искали негов близък да бъде записан като починал от Covid-19

Ако досега шашмите с покойници, записани като жертва на ковид, звучаха необикновено на оптимистите, уверени в честността на здравната ни система, престъпният психолог Тодор Тодоров разруши и последните им илюзии.
Пред Нова телевизия той описа по какъв начин негов непосредствен е умрял преди седмици и от болничното заведение, в която е бил, е препоръчано той да бъде разказан като инфектиран с ковид. А повода – НЗОК отпускала доста пари за такива пациенти. Тодоров показа, че сигнал за случая не е подавал.
„ В фамилията имахме непосредствен, който умря. В една болница ни беше препоръчано да го пишат като болен от Ковид, тъй като получават пари по някаква пътека. Не желая да споделям коя е болничното заведение, има кой да ги съди. Креативността е на безусловно всички нива”, разяснява Тодоров.
Той уточни, че не е подал сигнал до способените органи, тъй като схемата по този начин е направена, че да не може да се стигне до причинителя. „ Човекът, който ти го споделя, не може по никакъв метод да бъде обвързван с тези, който го правят”, сподели той.
Криминалният психолог добави, че във връзка с престъпността, касаеща корпоративната сигурност, има нарастване. Става дума за обири и продажба на конфиденциална информация, като упованията на специалистите са, че занапред ще има проблеми в това отношение.
„ Аз считам, че когато човек е гладен или е обиден базовият му инстинкт за оцеляване, би направил неща, който кардинално не е податлив. В частния бранш закононарушения се правят от хора, които преди този момент не са имали престъпно минало”, разяснява още Тодоров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР