Ако до 40-годишна възраст не срещна сродната си душа, то

...
Ако до 40-годишна възраст не срещна сродната си душа, то
Коментари Харесай

Фитнес Инструкторка Се Ожени За… Себе Си

„ Ако до 40-годишна възраст не срещна сродната си душа, то тогава ще подвигна женитба със самата себе си ”, споделя италианката Лаура Мези, инструкторка по фитнес, и удържа на обещанието си. Тя провежда мега празненство за 10 000 евро, не пропускайки и сватбено странствуване. „ Ето моята приказка, в която няма принц ”.

Живеещата в малко градче до Монца, Северна Италия, Лаура си уши бяла булчинска рокля и предложения всичките си родственици и другари на сватбата си, на която имаше всичко – от рязане на тортата до мятане на булчинския букет.

„ Аз съм първата самотна младоженка в Италия. Преди няколко месеца за себе си се ожени и един мъж от Неапол, само че на мен концепцията ми беше пристигнала още преди 2 година Бях споделила на всички, че в случай че до 40 г.не срещна мъжа на живота си, ще си се оженя сама. Убедена съм, че всеки от нас би трябвало на първо място да обича себе си. Можеш да живееш в приказка и без принц. Ако един ден срещна индивида, с който ще върша планове за бъдещето, бих била щастлива. Но моето благополучие няма да зависи от него ”, споделя Лаура пред италианските медии.

Всичко към сватбата си Лаура заплаща сама. Тя е помислила даже за пръстена си – става въпрос за две халки, вплетени в една. Благодарение на подаръците на 70-те поканени посетители Лаура съумява да заплати и сметката за тържествения обед, написа „24 часа“. Ден след сватбата си тя потегля и на сватбено странствуване в Марса Алам – отново сама.

Въпреки че сватбата няма никаква стойност нито пред закона, нито пред Църквата, Лаура споделя, че страстите, които е изпитала, са достоверни. „ Обещах си да се обичам за цялостен живот и да приема децата, в случай че природата ми ги подари. ”
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР