Ако днес не само изслушате, но и анализирате критиките спрямо

...
Ако днес не само изслушате, но и анализирате критиките спрямо
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Анализирайте критиките към себе си и ще откриете нови възможности

Ако през днешния ден освен изслушате, само че и анализирате рецензиите по отношение на себе си от хората, които ви  познават добре, в действителност ще откриете нови благоприятни условия, поучават звездите.

Овен

Непредсказуемост – ето по какъв начин се назовава днешната Ви игра. За благополучие Вие просто я обожавате. Значи ли това, че тя ще Ви въодушеви да деянията още по-голяма импулсивност и подготвеност за възторг, в сравнение с всекидневно? Може и да Ви бъде до някъде мъчно да се концентрирайте, и още по-трудно да останете на едно място, с цел да приключите с настоящите планове. Но по този начин или другояче, е добре да се постараете! Никога не се знае, кой може да Ви следи в дадения миг...

Телец

Трудно ще Ви бъде през днешния ден да убедите своя обичан човек, че е изцяло независим и прелестно може да мине без Вашите препоръки, директиви и пожелания. За него е изцяло задоволително, че не Ви е безразлично това, което се случва в неговия живот, и нищо повече не му би трябвало.
 

Близнаци

Уморени сте. И толкоз сте изтощени, че за персонален живот не Ви остават сили. Ако Вашата половинка се съгласи да прекарате вечерта като Ви масажира гърба или Ви вари кафе, то тя в действителност е богатство, което не би трябвало да се изпуска! На подобен героизъм ще се съгласят малко на брой.
 

Рак

Ще получите забавно предложение, с приемането на което ще измененията своя живот в позитивна посока. Този ден е по-скоро обвързван с професионални триумфи, в сравнение с със значими събития от персонален темперамент, само че поддръжката на звездите ще чувствате постоянно. Може да деянията самодейност и да измененията нещо в деловите и фамилни връзки. Това е доста подобаващ ден за всевъзможни договаряния и срещи. Лесно ще намерите съидейници и бързо ще убеждавате тези, които се придържат към друга позиция. Обсъждайки своя бизнес-проект с авторитетен човек, ще се сдобиете със заинтересуван настойник.
 

Лъв

Дори и да си имате обичан човек, това напълно не значи, че нямате право дори и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се коства, че прекомерно рано си надявате було? Никой и в никакъв случай не би трябвало да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша другарка, да вземем за пример. Разговор и взор напълно не са невярност...
 

Дева

Изпълнени сте с куп хрумвания, само че ще Ви се наложи да положите диста старания, с цел да ги облечете в практическа форма. Мислите Ви наподобяват на парче сурова глина: в тях е заложен голям капацитет, само че би трябвало да му бъде придадена нужната форма, с цел да може да има реализация в живота. Обърнете се към опита, който сте придобили в общуването с нови хора – непознатите могат да Ви заредят с нечувано ентусиазъм. Излезте на улицата и деликатно се огледайте към себе си. Заредете се с сила и започнете да творите.
 

Везни

Такива качества като aскетизъм, сдържаност и дисциплина, през това денонощие ще са Ви нужни, а дори и наложителни. Само че дружно с тях не забравяйте и за другите начини за постигане на задачите. Вашите връзки с близкото обграждане през този ден не би могло да бъдат наречени еднопосочни. Може да влезете в спор с значими за Вас хора по принципиални аргументи, и в това време да изпитате наслаждение от общуването с тях, когато Вашите и техните усети очевидно се допълват. Възможно е да реорганизирате бита си и да върнете в приложимост старите нормални движимости.
 

Скорпион

Днес ще разберет, че всичко това, за което сте хабили постоянно доста сили и нерви, в действителност може да се свърши бързо, елементарно и прелестно, и дори на драго сърце. А това значи, че персоналния живот не е към този момент толкоз слобен, а е смешка, на която пт всевъзможен аспект може да се радвате откровено, мощно и от сърце.
 

Стрелец

Бъдете подготвени, че през днешния ден пред Вас ще се изправят компликации от етичен темперамент. Възможно е, поради обичания си човек да се наложи да престъпите някои свои правила и убеждения. Или в противен случай - да извършите избор в тяхна изгода, само че в ущърб на любовта.
 

Козирог

Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства.
 

Водолей

Утрото ще бъде удобно и ще Ви сътвори убеденост в личните благоприятни условия и душевно равновесие. Опитайте да не се намесвате в всякакви непредсказуеми инициативи – не си заслужава за всичко да слушате приятелките. Не би било зле остатъка от деня да прекарате в усамотение. Не би трябвало данес да разказвате на своя обичан човек за всички неприятности, с които се е налагало да се борите през последната седмица. Това ще провокира у него бурно неспокойствие и отвращение, а след него може да дойдат и забрани, ограничаващи Вашата независимост. А Вие желаете това най- малко от всичко...
 

Риби

Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР