Ако Джаксън Холидей или Джеймс Ууд влязат в списъка в

...
Ако Джаксън Холидей или Джеймс Ууд влязат в списъка в
Коментари Харесай

Шансовете в деня на откриването за Джаксън Холидей и Джеймс Ууд са увеличени от разпоредбата за избор на драфт

Ако Джаксън Холидей или Джеймс Ууд влязат в листата в деня на откриването, те може да благодарят на наредба в груповия контракт за бейзбол.

Като част от договорката, която постави завършек на локаута през 2022 година, тимовете и играчите се съгласиха да прибавят тласъци за промоция на евентуални клиенти към годишния аматьорски план. Хулио Родригес от Сиатъл през 2022 година и Гунар Хендерсън от Балтимор и Корбин Карол от Аризона предходната година завоюваха на тима си спомагателна селекция.

„ Предполагам, дава на тимовете повече благоприятни условия да слагат своите момчета в огромните лиги и се пробвайте да спечелите Новобранец на годината, ” сподели Холидей в понеделник по време на конференция в Zoom преди Spring Breakout този уикенд. „ Това е готина идея. Очевидно е значимо за организациите да имат доста избори за план. ”

Холидей, 20-годишен междинен състезател, упорства за място в листата на Orioles, постигайки.323 (10 за 31 ) с един хоумър и пет RBI в пролетни подготвителни игри. Син...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР