Ако действително, тъй като моята информация е такава, стрелбата е

...
Ако действително, тъй като моята информация е такава, стрелбата е
Коментари Харесай

Бойко Рашков за убития граничен полицай: Ако стрелбата е от турска територия, трябва да поискаме съдействие за съвместно разследване

Ако фактически, защото моята информация е такава, стрелбата е почнала от територията на Турция, ние ще би трябвало да влезем в диалози с турската страна по този въпрос. Това сподели пред публицисти някогашният вътрешен министър Бойко Рашков, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “. " Т.е. да се ускори там граничния надзор за лица, които се движат, бих споделил в някои моменти съвсем необозпокоявано, и минават нашата граница, режат и така нататък Така че това е на този стадий единственото, което може да се направи “.

Чух мнения по какъв начин ние тук сме отговорни, нас ни обстрелват от непозната страна, а тук се търси виновност от политическия съперник, кой бил министър, кой не бил министър – такива нелепости не бях слушал доста от дълго време, съобщи Рашков. " Вместо всички да се обединим за това да желаяме някакво обяснение, подпомагане от турската страна да ни помогне, в случай че в действителност стрелбата е от тази територия, да може да се проверява взаимно от България и Турция и да се откри кой е причинителят на това ликвидиране. Това би трябвало да мислим, а не тук да се политиканства и да се чудят върху кой да хвърлят виновността. Върху политическият съперник естествено – Рашков бил отговорен, Демерджиев бил отговорен,, а пък те почтените тук, където пребиха хората на площада са непричем за нищо “, разяснява още Рашков.

Борис СЕИЗОВ
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР