Ако ДБ и ПП излязат с двама кметове на изборите

...
Ако ДБ и ПП излязат с двама кметове на изборите
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Можем да очакваме избори на 19 или на 26 март

Ако Демократична България и Политическа партия излязат с двама кметове на изборите в София, ГЕРБ ще ги опустоши, съобщи социологът

„ Отказът на депутатите да поддържат декларацията на акад. Николай Денков, значи, че вторият мандат няма да се състои, и то не тъй като тя беше неприятна. Можем да чакаме избори на 19 или на 26 март.

Внимателно вглеждане в симптоматиката на това, което приказват огромните играчи, сякаш обаче демонстрира, че има късмет за държавно управление с третия мандат. Христо Иванов споделя, че би трябвало да създадем всичко, с цел да не допуснем избори и без ГЕРБ тази работа не може да стане. Тук виждаме основа за договаряния. “

Това разяснява пред социологът Андрей Райчев.

„ Има два доста значими целта, поради които си коства да се направи държавно управление – еврозоната и Шенген. Политиците знаят, че хората не желаят избори и всяка партия желае да покаже, че не поради нея евентуално отново ще има такива “, уточни още той.

„ Ледът за Христо Иванов е доста тъничък, тъй като за управлението на „ Демократична България “ най-важният въпрос е септември 2023 година, когато ще бъде борбата за София. Те не могат да вземат някакъв огромен дял в Народното събрание, само че могат да завоюват столицата “, съобщи още Райчев.

„ Ако те желаят да се приготвят за това, им трябват кристални връзки с „ Продължаваме промяната “. Ако двете обединения излязат с двама кметове, въпросът ще завърши. ГЕРБ ще ги опустоши ", добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР