Ако дърветата са сухи, замърсяването на въздуха ще е с

...
Ако дърветата са сухи, замърсяването на въздуха ще е с
Коментари Харесай

Нено Димов: От екологична гледна точка е по-добре е да се построи втори лифт в Банско

Ако дърветата са сухи, замърсяването на въздуха ще е с 40% по-малко. За въвеждане на стандарти за въглища и дърва ще се приказва в идващия отоплителен сезон, защото този стартира. Това съобщи министърът на околната среда и водите Нено Димов Нено Димов е министър на околната среда и водите. Роден е през 1964... към профила в утринния блок на Българска национална телевизия.

"На вчерашното публично разискване пристигнаха доста министри, кметове и специалисти. Ще има смяна в закона, който работи от години. Концесията за парк „ Пирин “ е правена по закона от 2001 година, а той е доста посредствен. Има грешки в тази концесия и това води до спора сега ", сподели още той по отношение на концесията на парк "Пирин ".

„ Концесионната такса е основана на доходи. Увеличението ще е към 100%, само че не може да се фиксира с акуратност. Колкото по-високи са приходите, толкоз по-висока ще е и таксата “, добави министърът.

"Има позволение за строителство в парк „ Пирин “ и Банско за спортно и ски съоръжение и никакво друго. От екологична позиция е по-добре е да се построи втори въжен превоз. Не мога да кажа по кое време ще се построи. Имаме две страни с друго мнение. Нормално е да има разнообразни гледни точки, демокрацията е това ", разкри Димов.

"Дали има нелегално строителство в тези два обекта го взема решение съдът. А те са еднопосочни, че няма нелегално строителство ", приключи Нено Димов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР