Ако държавната енергетика беше разграбена като всичко в тази държава,

...
Ако държавната енергетика беше разграбена като всичко в тази държава,
Коментари Харесай

Манолов: Ако държавната енергетика беше разграбена, откъде щяха да съберат пари за компенсации м.г.

„ Ако държавната енергетика беше разграбена като всичко в тази страна, от кое място предходната година щяха да съберат средства от свръхпечалби да заплащат тока на бизнеса. Когато предходната година таксуваха с налог енергетиката, беше хубаво, в този момент, когато таксуват с налог други – не е добре ”.

Това съобщи в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS Димитър Манолов – президент на КТ „ Подкрепа ” след предлагането на Министерството на финансите за смяна на данъчната политика.

Той изясни, че при среща с финансовия министър Росица Велкова е схванал, че страната има проблем с недостига. „ Времената са комплицирани и единственият им запас остава нарасналата събираемост ”, съобщи Манолов.

Относно предлагането на предходния посетител Васил Велев за ставка от 22% за Данък добавена стойност, той изясни: „ Когато има ставка на Данък добавена стойност от 9%, евентуално някой би трябвало да си намерения, че би трябвало да има и 22%. Това Данък добавена стойност ще го заплащат хората, които си купуват храната за деня ”.

На въпроса: „ Ще спрат ли измамите с въглеродни излъчвания ” за инспекцията на Европейска комисия, Манолов отговори: „ Не знаем дали ги е имало, самите въглеродни излъчвания са една машинация. Има проблем с пречистването на въздуха и това е реалност ”.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР