Ако държавата има сведение за 500 млн. лв. данъци, които

...
Ако държавата има сведение за 500 млн. лв. данъци, които
Коментари Харесай

Костадинов: Забраната на руски петрол означава спиране на рафинерията

„ Ако страната има сведение за 500 млн. лева налози, които рафинерията „ Лукойл “ не е внесла в бюджета, дано ги покаже като ревизионни актове “, съобщи във Велико Търново ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Той сподели, че е срещу изключително съвещание на Народното събрание по тематиката, определяйки го като „ рекет от страна на Пеевски “.

„ Спирането на импорт на съветски нефт значи, че рафинерията стопира да работи и тогава няма с какво да караме колите си “, сподели Костадинов.

„ Националната организация за приходите и Министерството на финансите могат да създадат проверка, в случай че това е по този начин, ще има наказателни постановления и тези невнесени налози ще би трябвало да се платят “, уточни Костадинов.

„ Има проект да се купи рафинерията от американци и от турци, това е проект за ликвидирането на нашата енергетика, с цел да станем енергийно подвластни от Турция “, съобщи Костадин Костадинов.  Според него проблем с рафинерията „ Лукойл “ няма, тъй като задачата е тя да стане турско-американска благосъстоятелност.

„ Ако са скрити тези 500 милиона лв., би трябвало да попитаме кой беше министър на финансите през предходната година - Асен Василев, а кой беше началник на Национална агенция за приходите - Румен Спецов “, разяснява Костадинов и добави, че те би трябвало да обяснят обстановката.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР